CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL
Private companiesMotion Pictures • CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL

Contactgegevens CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Marie-de Hongrie 3; 5660; Couvin (Mariembourg), België

Telefoon (phone): 060 31 15 97 (+32-060 31 15 97) 060 31 15 97 (+32-060 31 15 97)

Fax (fax): 060 31 15 97 (+32-060 31 15 97) 060 31 15 97 (+32-060 31 15 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL
Products information CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05043243408
Ondernemingsnummer: 5598876953
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL
(Get full report from official database of BE for CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL
Addition kinds of activities for CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL

324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
20990602. Suikerpoeder, uit gekochte ingrediënten | Sugar powdered, from purchased ingredients
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
25149907. Serverswagens en theewagen: metaal | Serving carts and tea wagons: metal
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
35320404. Feeders, erts en aggregaat | Feeders, ore and aggregate
36990102. Atom smasher (deeltjesversnellers) | Atom smasher (particle accelerators)
50929900. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec

Werken bij CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Tekenaar (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

 • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

 • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

 • Test Engineer (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

 • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

 • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

 • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

 • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

 • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

 • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL. Laat een reactie achter voor CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL. CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL. Leave a respond for CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL. CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL op de google maps. Adres en contacten CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL
Location of CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL on the google maps. Address and contacts of CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL: Winderickx L | GARAGE SIMON 2000 | CR?CHE BABY STOP | Rode Leeuw (De) | Rossel & Cie s.a.

Other related companies as CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL: Winderickx L | GARAGE SIMON 2000 | CR?CHE BABY STOP | Rode Leeuw (De) | Rossel & Cie s.a.

CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05043243408. Het bedrijf CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL bevindt zich op het adres: Place Marie-de Hongrie 3; 5660; Couvin (Mariembourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL, openstaande posities, locatie van CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL op de kaart.

CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL, company assigned to the tax number BE05043243408. The company CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL is located at the address: Place Marie-de Hongrie 3; 5660; Couvin (Mariembourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL were not found.
The main activity of CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL is not available. You also can look at reviews of CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL, open positions, location of CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOCOLATERIE FONTAINE SPRL, employees, financial statistics.