Rossel & Cie s.a.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Rossel & Cie s.a.
Private companiesMotion Pictures • Rossel & Cie s.a.

Contactgegevens Rossel & Cie s.a.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rossel & Cie s.a.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rossel & Cie s.a.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Royale, 112, B-1000 Brussels Belgium, België

Telefoon (phone): 32 2 225 54 26 32 2 225 54 26

Fax (fax): +32 (64) 263-31-35 +32 (64) 263-31-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rossel & Cie s.a.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rossel & Cie s.a."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rossel & Cie s.a."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rossel & Cie s.a., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rossel & Cie s.a.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rossel & Cie s.a., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rossel & Cie s.a.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rossel & Cie s.a.
Products information Rossel & Cie s.a.

BTW identificatienummer (tax): BE07293792724
Ondernemingsnummer: 4951232910
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Rossel & Cie s.a. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rossel & Cie s.a.
(Get full report from official database of BE for Rossel & Cie s.a.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rossel & Cie s.a.
Addition kinds of activities for Rossel & Cie s.a.

411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
28349912. Water, steriel: voor injecties | Water, sterile: for injections
35460102. Boren, draagbaar, behalve rots: elektrisch of pneumatisch | Drills, portable, except rock: electric or pneumatic
38220100. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
38260105. Massaspectroscopie instrumentatie | Mass spectroscopy instrumentation
76991100. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services

Werken bij Rossel & Cie s.a.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rossel & Cie s.a.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rossel & Cie s.a.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rossel & Cie s.a.. Looking for open vacancies in other companies

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Rossel & Cie s.a. in sociale netwerken
Look for responds of Rossel & Cie s.a. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rossel & Cie s.a.. Laat een reactie achter voor Rossel & Cie s.a.. Rossel & Cie s.a. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rossel & Cie s.a.. Leave a respond for Rossel & Cie s.a.. Rossel & Cie s.a. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rossel & Cie s.a. op de google maps. Adres en contacten Rossel & Cie s.a.
Location of Rossel & Cie s.a. on the google maps. Address and contacts of Rossel & Cie s.a.

Andere gerelateerde bedrijven als come Rossel & Cie s.a. Rossel & Cie s.a.: BUREAU SOBIFAC | LUDO VERTOMMEN | PICA | Miltenyi Biotec BVBA | Le Bonheur - Thierry Berleur

Other related companies as Rossel & Cie s.a.: BUREAU SOBIFAC | LUDO VERTOMMEN | PICA | Miltenyi Biotec BVBA | Le Bonheur - Thierry Berleur

Rossel & Cie s.a. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rossel & Cie s.a., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07293792724. Het bedrijf Rossel & Cie s.a. bevindt zich op het adres: Rue Royale, 112, B-1000 Brussels Belgium. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rossel & Cie s.a. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rossel & Cie s.a. is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rossel & Cie s.a. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rossel & Cie s.a., openstaande posities, locatie van Rossel & Cie s.a. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rossel & Cie s.a. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rossel & Cie s.a., company assigned to the tax number BE07293792724. The company Rossel & Cie s.a. is located at the address: Rue Royale, 112, B-1000 Brussels Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rossel & Cie s.a. were not found.
The main activity of Rossel & Cie s.a. is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rossel & Cie s.a. is not available. You also can look at reviews of Rossel & Cie s.a., open positions, location of Rossel & Cie s.a. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rossel & Cie s.a., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rossel & Cie s.a., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rossel & Cie s.a., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rossel & Cie s.a., employees, financial statistics.