CHOCOLATERIE DUVAL

Contactgegevens CHOCOLATERIE DUVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOCOLATERIE DUVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOCOLATERIE DUVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Chardons 19; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 242 94 66 (+32-02 242 94 66) 02 242 94 66 (+32-02 242 94 66)

Fax (fax): +32 (71) 859-32-47 +32 (71) 859-32-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOCOLATERIE DUVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOCOLATERIE DUVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOCOLATERIE DUVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOCOLATERIE DUVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOCOLATERIE DUVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOCOLATERIE DUVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOCOLATERIE DUVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOCOLATERIE DUVAL
Products information CHOCOLATERIE DUVAL

BTW identificatienummer (tax): BE09779724121
Ondernemingsnummer: 4663116455
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in CHOCOLATERIE DUVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOCOLATERIE DUVAL
(Get full report from official database of BE for CHOCOLATERIE DUVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOCOLATERIE DUVAL
Addition kinds of activities for CHOCOLATERIE DUVAL

5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
239699. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
30890101. Batterij gevallen, kunststof of kunststof combinatie | Battery cases, plastics or plastics combination
35239900. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
35590104. Bont naaimachines | Fur sewing machines
50840513. Smeltechniek en -apparatuur | Smelting machinery and equipment

Werken bij CHOCOLATERIE DUVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOCOLATERIE DUVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOCOLATERIE DUVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOCOLATERIE DUVAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

 • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

 • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

 • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student Video-Editor (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

 • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

 • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

 • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: BDS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

 • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van CHOCOLATERIE DUVAL in sociale netwerken
Look for responds of CHOCOLATERIE DUVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOCOLATERIE DUVAL. Laat een reactie achter voor CHOCOLATERIE DUVAL. CHOCOLATERIE DUVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOCOLATERIE DUVAL. Leave a respond for CHOCOLATERIE DUVAL. CHOCOLATERIE DUVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOCOLATERIE DUVAL op de google maps. Adres en contacten CHOCOLATERIE DUVAL
Location of CHOCOLATERIE DUVAL on the google maps. Address and contacts of CHOCOLATERIE DUVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOCOLATERIE DUVAL CHOCOLATERIE DUVAL: Cornelissen B | Bakkerij Luc | CENTRAL CASH | S.K. GREMBERGEN | ABRAHAM DUBINSKY

Other related companies as CHOCOLATERIE DUVAL: Cornelissen B | Bakkerij Luc | CENTRAL CASH | S.K. GREMBERGEN | ABRAHAM DUBINSKY

CHOCOLATERIE DUVAL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOCOLATERIE DUVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09779724121. Het bedrijf CHOCOLATERIE DUVAL bevindt zich op het adres: Rue des Chardons 19; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHOCOLATERIE DUVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHOCOLATERIE DUVAL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOCOLATERIE DUVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOCOLATERIE DUVAL, openstaande posities, locatie van CHOCOLATERIE DUVAL op de kaart.

CHOCOLATERIE DUVAL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOCOLATERIE DUVAL, company assigned to the tax number BE09779724121. The company CHOCOLATERIE DUVAL is located at the address: Rue des Chardons 19; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHOCOLATERIE DUVAL were not found.
The main activity of CHOCOLATERIE DUVAL is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOCOLATERIE DUVAL is not available. You also can look at reviews of CHOCOLATERIE DUVAL, open positions, location of CHOCOLATERIE DUVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOCOLATERIE DUVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOCOLATERIE DUVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOCOLATERIE DUVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOCOLATERIE DUVAL, employees, financial statistics.