CENTRAL CASH

Contactgegevens CENTRAL CASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRAL CASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRAL CASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE LIبGE 387; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42463491 (+32-42463491) 42463491 (+32-42463491)

Fax (fax): +32 (69) 967-65-20 +32 (69) 967-65-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRAL CASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRAL CASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRAL CASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRAL CASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRAL CASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRAL CASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRAL CASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRAL CASH
Products information CENTRAL CASH

BTW identificatienummer (tax): BE05230834960
Ondernemingsnummer: 6053436279
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CENTRAL CASH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries. Supermarchés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRAL CASH
(Get full report from official database of BE for CENTRAL CASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRAL CASH
Addition kinds of activities for CENTRAL CASH

478999. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
514300. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
36319901. Barbecues, grillen en braziers (buiten koken) | Barbecues, grills, and braziers (outdoor cooking)
73899953. Vertaal diensten | Translation services
87310103. Voedselonderzoek | Food research

Werken bij CENTRAL CASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRAL CASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRAL CASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRAL CASH. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien bij de stad Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het stadsbestuur van Mortsel zijn wij op zoek naar een tijdelijk ondersteunend elektricien. Samen met een expert elektriciteit ga je op pad voor verschillende elektriciteitswerken in de bibliotheek, het cultureel centrum, de sporthal, verschillende werven, …

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van CENTRAL CASH in sociale netwerken
Look for responds of CENTRAL CASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRAL CASH. Laat een reactie achter voor CENTRAL CASH. CENTRAL CASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRAL CASH. Leave a respond for CENTRAL CASH. CENTRAL CASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRAL CASH op de google maps. Adres en contacten CENTRAL CASH
Location of CENTRAL CASH on the google maps. Address and contacts of CENTRAL CASH

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRAL CASH CENTRAL CASH: JOSIANE SCHEYVEN | Sporthoek | Freelance Secretary | NUANCES COIFFURE | C.P.A.S.

Other related companies as CENTRAL CASH: JOSIANE SCHEYVEN | Sporthoek | Freelance Secretary | NUANCES COIFFURE | C.P.A.S.

CENTRAL CASH is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRAL CASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05230834960. Het bedrijf CENTRAL CASH bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE LIبGE 387; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Supermarchés. Producten gemaakt in CENTRAL CASH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRAL CASH is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRAL CASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRAL CASH, openstaande posities, locatie van CENTRAL CASH op de kaart.

CENTRAL CASH is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRAL CASH, company assigned to the tax number BE05230834960. The company CENTRAL CASH is located at the address: CHAUSSةE DE LIبGE 387; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Supermarchés. Products created in CENTRAL CASH were not found.
The main activity of CENTRAL CASH is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRAL CASH is not available. You also can look at reviews of CENTRAL CASH, open positions, location of CENTRAL CASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRAL CASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRAL CASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRAL CASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRAL CASH, employees, financial statistics.