Chocoladeboetiek (De)

Contactgegevens Chocoladeboetiek (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocoladeboetiek (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocoladeboetiek (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorniksesteenweg 3B; 8580; Avelgem, België

Telefoon (phone): 056 75 70 91 (+32-056 75 70 91) 056 75 70 91 (+32-056 75 70 91)

Fax (fax): 055 38 71 65 (+32-055 38 71 65) 055 38 71 65 (+32-055 38 71 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocoladeboetiek (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocoladeboetiek (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocoladeboetiek (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocoladeboetiek (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocoladeboetiek (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocoladeboetiek (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocoladeboetiek (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocoladeboetiek (De)
Products information Chocoladeboetiek (De)

BTW identificatienummer (tax): BE02981933593
Ondernemingsnummer: 7008148193
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Chocoladeboetiek (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocoladeboetiek (De)
(Get full report from official database of BE for Chocoladeboetiek (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocoladeboetiek (De)
Addition kinds of activities for Chocoladeboetiek (De)

209908. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
25110305. Kindermeubilair: hout | Nursery furniture: wood
31999903. Hoeken, bagage: leer | Corners, luggage: leather
49250102. Coke oven gas, productie en distributie | Coke oven gas, production and distribution
50990207. Schaven, hout | Shavings, wood
59479902. souvenirs | Souvenirs
72190204. Reweaving textiles (mending service) | Reweaving textiles (mending service)
91110201. Stadsbestuurderskantoor | City and town managers' office

Werken bij Chocoladeboetiek (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocoladeboetiek (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocoladeboetiek (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocoladeboetiek (De). Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

 • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

 • lasser (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  lassen in atelier of op verplaatsing

 • chefkok (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

 • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

  Regio: EIGENBILZEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Recruiter (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Solvus

  Type: Vaste Job

  Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

 • Kelner (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

 • Logopedist(e) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

Zoek naar antwoorden van Chocoladeboetiek (De) in sociale netwerken
Look for responds of Chocoladeboetiek (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocoladeboetiek (De). Laat een reactie achter voor Chocoladeboetiek (De). Chocoladeboetiek (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocoladeboetiek (De). Leave a respond for Chocoladeboetiek (De). Chocoladeboetiek (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocoladeboetiek (De) op de google maps. Adres en contacten Chocoladeboetiek (De)
Location of Chocoladeboetiek (De) on the google maps. Address and contacts of Chocoladeboetiek (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocoladeboetiek (De) Chocoladeboetiek (De): FRANS ROUMANS | Outsider | DRESSAGE DU PAYS PERDU | HOTEL BRISTOL INTERNAT. | Bieseman Ann

Other related companies as Chocoladeboetiek (De): FRANS ROUMANS | Outsider | DRESSAGE DU PAYS PERDU | HOTEL BRISTOL INTERNAT. | Bieseman Ann

Chocoladeboetiek (De) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocoladeboetiek (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02981933593. Het bedrijf Chocoladeboetiek (De) bevindt zich op het adres: Doorniksesteenweg 3B; 8580; Avelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 571,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chocoladeboetiek (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chocoladeboetiek (De) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocoladeboetiek (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocoladeboetiek (De), openstaande posities, locatie van Chocoladeboetiek (De) op de kaart.

Chocoladeboetiek (De) is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocoladeboetiek (De), company assigned to the tax number BE02981933593. The company Chocoladeboetiek (De) is located at the address: Doorniksesteenweg 3B; 8580; Avelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 571,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chocoladeboetiek (De) were not found.
The main activity of Chocoladeboetiek (De) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocoladeboetiek (De) is not available. You also can look at reviews of Chocoladeboetiek (De), open positions, location of Chocoladeboetiek (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocoladeboetiek (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocoladeboetiek (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocoladeboetiek (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocoladeboetiek (De), employees, financial statistics.