DRESSAGE DU PAYS PERDU

Contactgegevens DRESSAGE DU PAYS PERDU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRESSAGE DU PAYS PERDU: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRESSAGE DU PAYS PERDU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Thier 26; 4631; Soumagne (Evegnée-Tignée), België

Telefoon (phone): 04 377 35 39 (+32-04 377 35 39) 04 377 35 39 (+32-04 377 35 39)

Fax (fax): +32 (9) 424-58-37 +32 (9) 424-58-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRESSAGE DU PAYS PERDU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRESSAGE DU PAYS PERDU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRESSAGE DU PAYS PERDU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRESSAGE DU PAYS PERDU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRESSAGE DU PAYS PERDU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRESSAGE DU PAYS PERDU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRESSAGE DU PAYS PERDU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRESSAGE DU PAYS PERDU
Products information DRESSAGE DU PAYS PERDU

BTW identificatienummer (tax): BE08184234619
Ondernemingsnummer: 5870239257
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DRESSAGE DU PAYS PERDU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRESSAGE DU PAYS PERDU
(Get full report from official database of BE for DRESSAGE DU PAYS PERDU)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRESSAGE DU PAYS PERDU
Addition kinds of activities for DRESSAGE DU PAYS PERDU

286999. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
12319901. Baggeren, antraciet | Dredging, anthracite
14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
20660102. Gebakken cacaobonen | Ground cacao beans
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
23210200. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
39140301. Carving sets, tin | Carving sets, pewter
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency

Werken bij DRESSAGE DU PAYS PERDU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRESSAGE DU PAYS PERDU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRESSAGE DU PAYS PERDU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRESSAGE DU PAYS PERDU. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Chauffeur C/E - bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een chauffeur C/E - Bouw Laden en lossen van beton, asfalt, boordstenen,...

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Vivid Resourcing - C++ R&D Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our dynamic situational awareness client based in Leuven are looking for C++ Software Engineers to join their team. The ideal candidate will be living in Belgium and have a passion to solve development challenges within 3D graphics and or mathematical problems.     Role You apply cutting edge techniques in the domains of object-oriented methodology, computer graphics, applied mathematics and Web technology. Taking the research within R&D seriously. Working on rendering technology and that brings this technology to C++ and C#/.NET developers through a well-designed API and attractive UI. Implement relevant test procedures.   Knowledge/Experience Software engineer with a heart for C++ and or C# / .NET development. Degree in computer science, or equivalent through experience. Knowledge of C++ and C# application frameworks (QT, WPF and WinForms). Any experience with graphics APS's (OpenGL, Directx),  GPU (OpenCL, CUDA) programming is considered a bonus. Fluent in English.   Package Above market rate salaries. Flexible working hours. Company car + fuel card. Group and health insurance. Meal vouchers and other fringe benefits.   If interested please feel free to apply below.

Zoek naar antwoorden van DRESSAGE DU PAYS PERDU in sociale netwerken
Look for responds of DRESSAGE DU PAYS PERDU in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRESSAGE DU PAYS PERDU. Laat een reactie achter voor DRESSAGE DU PAYS PERDU. DRESSAGE DU PAYS PERDU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRESSAGE DU PAYS PERDU. Leave a respond for DRESSAGE DU PAYS PERDU. DRESSAGE DU PAYS PERDU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRESSAGE DU PAYS PERDU op de google maps. Adres en contacten DRESSAGE DU PAYS PERDU
Location of DRESSAGE DU PAYS PERDU on the google maps. Address and contacts of DRESSAGE DU PAYS PERDU

Andere gerelateerde bedrijven als come DRESSAGE DU PAYS PERDU DRESSAGE DU PAYS PERDU: DEXIA | CECILE DAUBERCY | De Proost | Imprimerie Vandebroeck SPRL | TotalZoo.com

Other related companies as DRESSAGE DU PAYS PERDU: DEXIA | CECILE DAUBERCY | De Proost | Imprimerie Vandebroeck SPRL | TotalZoo.com

DRESSAGE DU PAYS PERDU is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRESSAGE DU PAYS PERDU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08184234619. Het bedrijf DRESSAGE DU PAYS PERDU bevindt zich op het adres: Rue du Thier 26; 4631; Soumagne (Evegnée-Tignée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dog training. Producten gemaakt in DRESSAGE DU PAYS PERDU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRESSAGE DU PAYS PERDU is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRESSAGE DU PAYS PERDU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRESSAGE DU PAYS PERDU, openstaande posities, locatie van DRESSAGE DU PAYS PERDU op de kaart.

DRESSAGE DU PAYS PERDU is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRESSAGE DU PAYS PERDU, company assigned to the tax number BE08184234619. The company DRESSAGE DU PAYS PERDU is located at the address: Rue du Thier 26; 4631; Soumagne (Evegnée-Tignée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dog training. Products created in DRESSAGE DU PAYS PERDU were not found.
The main activity of DRESSAGE DU PAYS PERDU is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRESSAGE DU PAYS PERDU is not available. You also can look at reviews of DRESSAGE DU PAYS PERDU, open positions, location of DRESSAGE DU PAYS PERDU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRESSAGE DU PAYS PERDU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRESSAGE DU PAYS PERDU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRESSAGE DU PAYS PERDU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRESSAGE DU PAYS PERDU, employees, financial statistics.