Chiuch Egidio SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Chiuch Egidio SA
Private companiesTobacco Products • Chiuch Egidio SA

Contactgegevens Chiuch Egidio SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chiuch Egidio SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chiuch Egidio SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Mathieu de Lexhy 300; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur), België

Telefoon (phone): 04 247 11 11 (+32-04 247 11 11) 04 247 11 11 (+32-04 247 11 11)

Fax (fax): 04 247 08 10 (+32-04 247 08 10) 04 247 08 10 (+32-04 247 08 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chiuch Egidio SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chiuch Egidio SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chiuch Egidio SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chiuch Egidio SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chiuch Egidio SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chiuch Egidio SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chiuch Egidio SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chiuch Egidio SA
Products information Chiuch Egidio SA

BTW identificatienummer (tax): BE04211853027
Ondernemingsnummer: 8183135986
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Wines & spirits - Mfg & Whol.; Catering

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chiuch Egidio SA
(Get full report from official database of BE for Chiuch Egidio SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chiuch Egidio SA
Addition kinds of activities for Chiuch Egidio SA

174200. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
261199. Pulpmolens, nec | Pulp mills, nec
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
35429909. Metalen vormende machines met hoge energiehoeveelheid | High energy rate metal forming machines
38120306. Radarsystemen en apparatuur | Radar systems and equipment
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts

Werken bij Chiuch Egidio SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chiuch Egidio SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chiuch Egidio SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chiuch Egidio SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

 • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

 • Hotelreceptionist (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

 • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

 • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

 • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

 • PLC programmeur (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

 • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NETWERK

  Type: Vaste Job

  Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

 • Expediteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

 • Keuken Verkoper (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: NDC

  Type: Vaste Job

  Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

Zoek naar antwoorden van Chiuch Egidio SA in sociale netwerken
Look for responds of Chiuch Egidio SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chiuch Egidio SA. Laat een reactie achter voor Chiuch Egidio SA. Chiuch Egidio SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chiuch Egidio SA. Leave a respond for Chiuch Egidio SA. Chiuch Egidio SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chiuch Egidio SA op de google maps. Adres en contacten Chiuch Egidio SA
Location of Chiuch Egidio SA on the google maps. Address and contacts of Chiuch Egidio SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chiuch Egidio SA Chiuch Egidio SA: Selderslaghs | AANNEMINGSBURO WEDDENSCH. | MIREILLE SALMON | Frenay en Partners | RECTICEL NV

Other related companies as Chiuch Egidio SA: Selderslaghs | AANNEMINGSBURO WEDDENSCH. | MIREILLE SALMON | Frenay en Partners | RECTICEL NV

Chiuch Egidio SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chiuch Egidio SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04211853027. Het bedrijf Chiuch Egidio SA bevindt zich op het adres: Rue Mathieu de Lexhy 300; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 842,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol.; Catering.
De hoofdactiviteit van Chiuch Egidio SA is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chiuch Egidio SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chiuch Egidio SA, openstaande posities, locatie van Chiuch Egidio SA op de kaart.

Chiuch Egidio SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chiuch Egidio SA, company assigned to the tax number BE04211853027. The company Chiuch Egidio SA is located at the address: Rue Mathieu de Lexhy 300; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 842,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol.; Catering.
The main activity of Chiuch Egidio SA is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chiuch Egidio SA is not available. You also can look at reviews of Chiuch Egidio SA, open positions, location of Chiuch Egidio SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chiuch Egidio SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chiuch Egidio SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chiuch Egidio SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chiuch Egidio SA, employees, financial statistics.