CHANTELLE & PASSIONATA

Contactgegevens CHANTELLE & PASSIONATA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHANTELLE & PASSIONATA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHANTELLE & PASSIONATA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frankrijklei 65; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 36 55 (+32-03 233 36 55) 03 233 36 55 (+32-03 233 36 55)

Fax (fax): +32 (12) 672-86-69 +32 (12) 672-86-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHANTELLE & PASSIONATA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHANTELLE & PASSIONATA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHANTELLE & PASSIONATA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHANTELLE & PASSIONATA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHANTELLE & PASSIONATA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHANTELLE & PASSIONATA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHANTELLE & PASSIONATA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHANTELLE & PASSIONATA
Products information CHANTELLE & PASSIONATA

BTW identificatienummer (tax): BE05652709960
Ondernemingsnummer: 3662811279
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CHANTELLE & PASSIONATA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHANTELLE & PASSIONATA
(Get full report from official database of BE for CHANTELLE & PASSIONATA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHANTELLE & PASSIONATA
Addition kinds of activities for CHANTELLE & PASSIONATA

518202. Sterke drank | Liquor
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
28690504. Sacharine | Saccharin
33999900. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
39910103. Klitsbroekjes | Whisk brooms
57340203. Software, zaken en niet-spel | Software, business and non-game
75210201. Auto-opslag garage | Automobile storage garage
82990504. Lezen school, inclusief snelheid lezen | Reading school, including speed reading

Werken bij CHANTELLE & PASSIONATA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHANTELLE & PASSIONATA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHANTELLE & PASSIONATA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHANTELLE & PASSIONATA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator zaag (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lommel, zijn we op zoek naar een operator voor aan de zaag. Takenpakket: - Je bedient de CNC-gestuurde zaagmachine

 • CALCULATOR (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SWAROVSKI

  Type: Studentenjob

  Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

 • Aankoper MRO (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

 • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: STAR MEAL

  Type: Vaste Job

  Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

 • Waterjet programmeur (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

 • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLANDERIJN

  Type: Vaste Job

  In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

 • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Villa Vita

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van CHANTELLE & PASSIONATA in sociale netwerken
Look for responds of CHANTELLE & PASSIONATA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHANTELLE & PASSIONATA. Laat een reactie achter voor CHANTELLE & PASSIONATA. CHANTELLE & PASSIONATA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHANTELLE & PASSIONATA. Leave a respond for CHANTELLE & PASSIONATA. CHANTELLE & PASSIONATA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHANTELLE & PASSIONATA op de google maps. Adres en contacten CHANTELLE & PASSIONATA
Location of CHANTELLE & PASSIONATA on the google maps. Address and contacts of CHANTELLE & PASSIONATA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHANTELLE & PASSIONATA CHANTELLE & PASSIONATA: Delhaize Proxy | TTL G. Dirven BVBA | Rudy | MILLIKEN OBEX | SIEGFRIED PROVOOST

Other related companies as CHANTELLE & PASSIONATA: Delhaize Proxy | TTL G. Dirven BVBA | Rudy | MILLIKEN OBEX | SIEGFRIED PROVOOST

CHANTELLE & PASSIONATA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHANTELLE & PASSIONATA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05652709960. Het bedrijf CHANTELLE & PASSIONATA bevindt zich op het adres: Frankrijklei 65; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHANTELLE & PASSIONATA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHANTELLE & PASSIONATA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHANTELLE & PASSIONATA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHANTELLE & PASSIONATA, openstaande posities, locatie van CHANTELLE & PASSIONATA op de kaart.

CHANTELLE & PASSIONATA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHANTELLE & PASSIONATA, company assigned to the tax number BE05652709960. The company CHANTELLE & PASSIONATA is located at the address: Frankrijklei 65; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHANTELLE & PASSIONATA were not found.
The main activity of CHANTELLE & PASSIONATA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHANTELLE & PASSIONATA is not available. You also can look at reviews of CHANTELLE & PASSIONATA, open positions, location of CHANTELLE & PASSIONATA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHANTELLE & PASSIONATA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHANTELLE & PASSIONATA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHANTELLE & PASSIONATA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHANTELLE & PASSIONATA, employees, financial statistics.