TTL G. Dirven BVBA

Contactgegevens TTL G. Dirven BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TTL G. Dirven BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TTL G. Dirven BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkdreef 40; 8791; Waregem (Beveren-Leie), België

Telefoon (phone): 056 72 89 93 (+32-056 72 89 93) 056 72 89 93 (+32-056 72 89 93)

Fax (fax): +32 (86) 183-96-73 +32 (86) 183-96-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TTL G. Dirven BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TTL G. Dirven BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TTL G. Dirven BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TTL G. Dirven BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TTL G. Dirven BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TTL G. Dirven BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TTL G. Dirven BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TTL G. Dirven BVBA
Products information TTL G. Dirven BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06331665039
Ondernemingsnummer: 4174774169
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in TTL G. Dirven BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TTL G. Dirven BVBA
(Get full report from official database of BE for TTL G. Dirven BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TTL G. Dirven BVBA
Addition kinds of activities for TTL G. Dirven BVBA

3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
357299. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
13890103. Uitgraving slush pits en kelders | Excavating slush pits and cellars
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
29990201. Brandstofbriketten of boulets: gemaakt met petroleumbinder | Fuel briquettes or boulets: made with petroleum binder
32910705. Wielen, slijpen: kunstmatig | Wheels, grinding: artificial
87480301. Radioconsultant | Radio consultant

Werken bij TTL G. Dirven BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TTL G. Dirven BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TTL G. Dirven BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TTL G. Dirven BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van TTL G. Dirven BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TTL G. Dirven BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TTL G. Dirven BVBA. Laat een reactie achter voor TTL G. Dirven BVBA. TTL G. Dirven BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TTL G. Dirven BVBA. Leave a respond for TTL G. Dirven BVBA. TTL G. Dirven BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TTL G. Dirven BVBA op de google maps. Adres en contacten TTL G. Dirven BVBA
Location of TTL G. Dirven BVBA on the google maps. Address and contacts of TTL G. Dirven BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TTL G. Dirven BVBA TTL G. Dirven BVBA: ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA | HENNES & MAURITZ ( H&M) | PAUL JENTGENS OPTICIEN KRYS | SLEEPY WOLUWE | Peinen NV

Other related companies as TTL G. Dirven BVBA: ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA | HENNES & MAURITZ ( H&M) | PAUL JENTGENS OPTICIEN KRYS | SLEEPY WOLUWE | Peinen NV

TTL G. Dirven BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TTL G. Dirven BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06331665039. Het bedrijf TTL G. Dirven BVBA bevindt zich op het adres: Kerkdreef 40; 8791; Waregem (Beveren-Leie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dental laboratories. Producten gemaakt in TTL G. Dirven BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TTL G. Dirven BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TTL G. Dirven BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TTL G. Dirven BVBA, openstaande posities, locatie van TTL G. Dirven BVBA op de kaart.

TTL G. Dirven BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is TTL G. Dirven BVBA, company assigned to the tax number BE06331665039. The company TTL G. Dirven BVBA is located at the address: Kerkdreef 40; 8791; Waregem (Beveren-Leie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dental laboratories. Products created in TTL G. Dirven BVBA were not found.
The main activity of TTL G. Dirven BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TTL G. Dirven BVBA is not available. You also can look at reviews of TTL G. Dirven BVBA, open positions, location of TTL G. Dirven BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TTL G. Dirven BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TTL G. Dirven BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TTL G. Dirven BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TTL G. Dirven BVBA, employees, financial statistics.