ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA

Contactgegevens ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Avenue Lavoisier 6 1300 Wavre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-24-10-10 32-10-24-10-10

Fax (fax): 32-10-22-81-39 32-10-22-81-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA
Products information ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE03988555908
Ondernemingsnummer: 7075439453
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Estate agents, commercial and industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA

594200. Boekwinkels | Book stores
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
38419904. Fysiotherapie apparatuur, elektrisch | Physiotherapy equipment, electrical
59410705. Voetbalbenodigdheden | Soccer supplies
67329903. Religieus vertrouwen management | Religious trust management
78120201. Muziek video productie | Music video production
82210102. Universiteit | University

Werken bij ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA. ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA. Leave a respond for ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA. ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA
Location of ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA: Nordex Deuren | Baskania BVBA | A. GHYSELEN | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA: Nordex Deuren | Baskania BVBA | A. GHYSELEN | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | PHARMACIES DE GARDE

ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988555908. Het bedrijf ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: Avenue Lavoisier 6 1300 Wavre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Estate agents, commercial and industrial. Producten gemaakt in ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA op de kaart.

ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 2005 in Wavre region, Belgium. Full name of company is ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE03988555908. The company ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA is located at the address: Avenue Lavoisier 6 1300 Wavre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Estate agents, commercial and industrial. Products created in ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA, open positions, location of ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROCHESTER GAUGES INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.