CHAFFOTEAUX & MAURY SA

Contactgegevens CHAFFOTEAUX & MAURY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAFFOTEAUX & MAURY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAFFOTEAUX & MAURY SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue W.A. Mozart 1A; 1620; Drogenbos, België

Telefoon (phone): 02 331 22 66 (+32-02 331 22 66) 02 331 22 66 (+32-02 331 22 66)

Fax (fax): 02 331 03 30 (+32-02 331 03 30) 02 331 03 30 (+32-02 331 03 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAFFOTEAUX & MAURY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAFFOTEAUX & MAURY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAFFOTEAUX & MAURY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAFFOTEAUX & MAURY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAFFOTEAUX & MAURY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAFFOTEAUX & MAURY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAFFOTEAUX & MAURY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAFFOTEAUX & MAURY SA
Products information CHAFFOTEAUX & MAURY SA

BTW identificatienummer (tax): BE07137237548
Ondernemingsnummer: 2779785156
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 294,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Heating (Central) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAFFOTEAUX & MAURY SA
(Get full report from official database of BE for CHAFFOTEAUX & MAURY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAFFOTEAUX & MAURY SA
Addition kinds of activities for CHAFFOTEAUX & MAURY SA

239202. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
515300. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
34620102. Gears, gesmeed staal | Gears, forged steel
36330101. Droogreinigingsmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Drycleaning machines, household: including coin-operated
73890408. Rugbinding | Rug binding

Werken bij CHAFFOTEAUX & MAURY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAFFOTEAUX & MAURY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAFFOTEAUX & MAURY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAFFOTEAUX & MAURY SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

 • Planner productie (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: STEGMANN Temse

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

 • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

  Regio: REET

  Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

  Type: Vaste Job

  De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van CHAFFOTEAUX & MAURY SA in sociale netwerken
Look for responds of CHAFFOTEAUX & MAURY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAFFOTEAUX & MAURY SA. Laat een reactie achter voor CHAFFOTEAUX & MAURY SA. CHAFFOTEAUX & MAURY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAFFOTEAUX & MAURY SA. Leave a respond for CHAFFOTEAUX & MAURY SA. CHAFFOTEAUX & MAURY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAFFOTEAUX & MAURY SA op de google maps. Adres en contacten CHAFFOTEAUX & MAURY SA
Location of CHAFFOTEAUX & MAURY SA on the google maps. Address and contacts of CHAFFOTEAUX & MAURY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAFFOTEAUX & MAURY SA CHAFFOTEAUX & MAURY SA: CENTRE G?N?RATION BOCCACE | STEFAAN CORNELISSEN | MUTUALIT? SOCIALISTE | CAR MAT VERHUUR | Ory Vleeshandel NV

Other related companies as CHAFFOTEAUX & MAURY SA: CENTRE G?N?RATION BOCCACE | STEFAAN CORNELISSEN | MUTUALIT? SOCIALISTE | CAR MAT VERHUUR | Ory Vleeshandel NV

CHAFFOTEAUX & MAURY SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAFFOTEAUX & MAURY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07137237548. Het bedrijf CHAFFOTEAUX & MAURY SA bevindt zich op het adres: Avenue W.A. Mozart 1A; 1620; Drogenbos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 294,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van CHAFFOTEAUX & MAURY SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAFFOTEAUX & MAURY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAFFOTEAUX & MAURY SA, openstaande posities, locatie van CHAFFOTEAUX & MAURY SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHAFFOTEAUX & MAURY SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAFFOTEAUX & MAURY SA, company assigned to the tax number BE07137237548. The company CHAFFOTEAUX & MAURY SA is located at the address: Avenue W.A. Mozart 1A; 1620; Drogenbos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 294,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair.
The main activity of CHAFFOTEAUX & MAURY SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAFFOTEAUX & MAURY SA is not available. You also can look at reviews of CHAFFOTEAUX & MAURY SA, open positions, location of CHAFFOTEAUX & MAURY SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAFFOTEAUX & MAURY SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAFFOTEAUX & MAURY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAFFOTEAUX & MAURY SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAFFOTEAUX & MAURY SA, employees, financial statistics.