Ory Vleeshandel NV

Contactgegevens Ory Vleeshandel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ory Vleeshandel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ory Vleeshandel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Rochuslaan 1; 3840; Borgloon, België

Telefoon (phone): 012 74 11 11 (+32-012 74 11 11) 012 74 11 11 (+32-012 74 11 11)

Fax (fax): 012 74 11 11 (+32-012 74 11 11) 012 74 11 11 (+32-012 74 11 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ory Vleeshandel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ory Vleeshandel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ory Vleeshandel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ory Vleeshandel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ory Vleeshandel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ory Vleeshandel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ory Vleeshandel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ory Vleeshandel NV
Products information Ory Vleeshandel NV

BTW identificatienummer (tax): BE07494567871
Ondernemingsnummer: 7862335205
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Ory Vleeshandel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meat - Whol

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ory Vleeshandel NV
(Get full report from official database of BE for Ory Vleeshandel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ory Vleeshandel NV
Addition kinds of activities for Ory Vleeshandel NV

7941. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
20460306. Glucose | Glucose
23250200. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
24110301. Peeler logs | Peeler logs
38230102. Weerstand thermometers en gloeilampen, industriële proces type | Resistance thermometers and bulbs, industrial process type
79410202. Sportveld of stadion operator, het promoten van sportevenementen | Sports field or stadium operator, promoting sports events

Werken bij Ory Vleeshandel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ory Vleeshandel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ory Vleeshandel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ory Vleeshandel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

  • Verkoper van keukens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster van keukens.

  • Schilder (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in halen zijn we op zoek naar een ervaren schilder.

  • Chauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

Zoek naar antwoorden van Ory Vleeshandel NV in sociale netwerken
Look for responds of Ory Vleeshandel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ory Vleeshandel NV. Laat een reactie achter voor Ory Vleeshandel NV. Ory Vleeshandel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ory Vleeshandel NV. Leave a respond for Ory Vleeshandel NV. Ory Vleeshandel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ory Vleeshandel NV op de google maps. Adres en contacten Ory Vleeshandel NV
Location of Ory Vleeshandel NV on the google maps. Address and contacts of Ory Vleeshandel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ory Vleeshandel NV Ory Vleeshandel NV: PUBLI SOUND | HUIS 'T SPROTJE | P & V ASSURANCES | GAR DE L'EUROPE | GAR PIERREUX BVBA

Other related companies as Ory Vleeshandel NV: PUBLI SOUND | HUIS 'T SPROTJE | P & V ASSURANCES | GAR DE L'EUROPE | GAR PIERREUX BVBA

Ory Vleeshandel NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ory Vleeshandel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494567871. Het bedrijf Ory Vleeshandel NV bevindt zich op het adres: Sint-Rochuslaan 1; 3840; Borgloon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meat - Whol. Producten gemaakt in Ory Vleeshandel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ory Vleeshandel NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ory Vleeshandel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ory Vleeshandel NV, openstaande posities, locatie van Ory Vleeshandel NV op de kaart.

Ory Vleeshandel NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ory Vleeshandel NV, company assigned to the tax number BE07494567871. The company Ory Vleeshandel NV is located at the address: Sint-Rochuslaan 1; 3840; Borgloon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meat - Whol. Products created in Ory Vleeshandel NV were not found.
The main activity of Ory Vleeshandel NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ory Vleeshandel NV is not available. You also can look at reviews of Ory Vleeshandel NV, open positions, location of Ory Vleeshandel NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ory Vleeshandel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ory Vleeshandel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ory Vleeshandel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ory Vleeshandel NV, employees, financial statistics.