CGE

Contactgegevens CGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSESTEENWEG 1105; 1180; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 23742529 (+32-23742529) 23742529 (+32-23742529)

Fax (fax): +32 (53) 354-32-92 +32 (53) 354-32-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CGE
Products information CGE

BTW identificatienummer (tax): BE08511901855
Ondernemingsnummer: 5425567626
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Marques de Motos: Honda.. Produits: Bicyclettes.. Scooters MBK: 50 CC,Vêtements & Accessoires,Concessionnaires,Pièces & Accessoires.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CGE
(Get full report from official database of BE for CGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CGE
Addition kinds of activities for CGE

5032. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
16119903. Highway reflector installatie | Highway reflector installation
26310504. tagboard | Tagboard
39310120. Reedboards, orgel | Reedboards, organ
50499907. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
53119902. Warenhuizen, niet-korting | Department stores, non-discount
57190200. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories

Werken bij CGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

 • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

 • Metser (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

 • Uitzendconsulente (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

 • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: ITZU HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

 • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

 • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

 • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: KWANTUM

  Type: Vaste Job

  Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

 • Centric - Security Officer (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description   The Security Officer will be responsible for the continual security program.   A key element of this program is the implementation of an ISO 27001 based Information Security Management System, including ISO 27001 certification.     Core accountabilities   Being the point of contact for risk assessment and IT Security;  Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization; Prepare the organization for ISO 27001 certification; Implement and enforce security policies; Develop and integrate security procedures in the organization; Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists; Supply the security requirements for IT projects; Develop security awareness activities to all layers of the organization; Perform risk analysis; - Follow-up security incidents; Communication with external customers, members and suppliers regarding security topics; Security reporting to management and members   Essential qualities For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security; You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes; You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising; You have strong communication skills; able to translate technical risks into business risks; You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams; You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes; You speak and write English fluently; You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.

 • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van CGE in sociale netwerken
Look for responds of CGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CGE. Laat een reactie achter voor CGE. CGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CGE. Leave a respond for CGE. CGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CGE op de google maps. Adres en contacten CGE
Location of CGE on the google maps. Address and contacts of CGE

Andere gerelateerde bedrijven als come CGE CGE: BELG.ART RESEARCH INSTIT. | GARAGE VAN HOECKE GEBRS | MEULEMAN M. | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Orchestra

Other related companies as CGE: BELG.ART RESEARCH INSTIT. | GARAGE VAN HOECKE GEBRS | MEULEMAN M. | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Orchestra

CGE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08511901855. Het bedrijf CGE bevindt zich op het adres: WATERLOOSESTEENWEG 1105; 1180; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 690,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Marques de Motos: Honda.. Produits: Bicyclettes.. Scooters MBK: 50 CC,Vêtements & Accessoires,Concessionnaires,Pièces & Accessoires..
De hoofdactiviteit van CGE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CGE, openstaande posities, locatie van CGE op de kaart.

CGE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CGE, company assigned to the tax number BE08511901855. The company CGE is located at the address: WATERLOOSESTEENWEG 1105; 1180; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 690,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Marques de Motos: Honda.. Produits: Bicyclettes.. Scooters MBK: 50 CC,Vêtements & Accessoires,Concessionnaires,Pièces & Accessoires..
The main activity of CGE is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CGE is not available. You also can look at reviews of CGE, open positions, location of CGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CGE, employees, financial statistics.