Cestaro (Atelier)

Contactgegevens Cestaro (Atelier): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cestaro (Atelier): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cestaro (Atelier)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Paul Pastur 32; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 47 26 23 (+32-071 47 26 23) 071 47 26 23 (+32-071 47 26 23)

Fax (fax): +32 (11) 195-12-12 +32 (11) 195-12-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cestaro (Atelier): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cestaro (Atelier)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cestaro (Atelier)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cestaro (Atelier), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cestaro (Atelier). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cestaro (Atelier), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cestaro (Atelier). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cestaro (Atelier)
Products information Cestaro (Atelier)

BTW identificatienummer (tax): BE09512756347
Ondernemingsnummer: 8918121337
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Cestaro (Atelier) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cestaro (Atelier)
(Get full report from official database of BE for Cestaro (Atelier))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cestaro (Atelier)
Addition kinds of activities for Cestaro (Atelier)

737100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
806200. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
01319900. Katoen, Nauw | Cotton, nec
20910000. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
31110700. Industriele lederen producten | Industrial leather products
33410102. Zink smelten en raffineren (secundair) | Zinc smelting and refining (secondary)
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment

Werken bij Cestaro (Atelier): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cestaro (Atelier): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cestaro (Atelier). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cestaro (Atelier). Looking for open vacancies in other companies

 • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

 • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

  Regio: KACHTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

 • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

 • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

 • Bekisters gezocht! (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

  Regio: LEEST

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Poetshulp (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

 • Junior Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

 • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

 • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van Cestaro (Atelier) in sociale netwerken
Look for responds of Cestaro (Atelier) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cestaro (Atelier). Laat een reactie achter voor Cestaro (Atelier). Cestaro (Atelier) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cestaro (Atelier). Leave a respond for Cestaro (Atelier). Cestaro (Atelier) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cestaro (Atelier) op de google maps. Adres en contacten Cestaro (Atelier)
Location of Cestaro (Atelier) on the google maps. Address and contacts of Cestaro (Atelier)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cestaro (Atelier) Cestaro (Atelier): Kamélia | INTERBREW | BENCIC VLATKO | Classe I | JAECQUES LUDWINE

Other related companies as Cestaro (Atelier): Kamélia | INTERBREW | BENCIC VLATKO | Classe I | JAECQUES LUDWINE

Cestaro (Atelier) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cestaro (Atelier), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09512756347. Het bedrijf Cestaro (Atelier) bevindt zich op het adres: Avenue Paul Pastur 32; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cestaro (Atelier) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cestaro (Atelier) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cestaro (Atelier) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cestaro (Atelier), openstaande posities, locatie van Cestaro (Atelier) op de kaart.

Cestaro (Atelier) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cestaro (Atelier), company assigned to the tax number BE09512756347. The company Cestaro (Atelier) is located at the address: Avenue Paul Pastur 32; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cestaro (Atelier) were not found.
The main activity of Cestaro (Atelier) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cestaro (Atelier) is not available. You also can look at reviews of Cestaro (Atelier), open positions, location of Cestaro (Atelier) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cestaro (Atelier), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cestaro (Atelier), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cestaro (Atelier), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cestaro (Atelier), employees, financial statistics.