JAECQUES LUDWINE

Contactgegevens JAECQUES LUDWINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAECQUES LUDWINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAECQUES LUDWINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Staatsbaan 147; 8610; Kortemark (Handzame), België

Telefoon (phone): 051 56 77 77 (+32-051 56 77 77) 051 56 77 77 (+32-051 56 77 77)

Fax (fax): 051 57 01 01 (+32-051 57 01 01) 051 57 01 01 (+32-051 57 01 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAECQUES LUDWINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAECQUES LUDWINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAECQUES LUDWINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAECQUES LUDWINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAECQUES LUDWINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAECQUES LUDWINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAECQUES LUDWINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAECQUES LUDWINE
Products information JAECQUES LUDWINE

BTW identificatienummer (tax): BE04128631591
Ondernemingsnummer: 6176208496
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JAECQUES LUDWINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAECQUES LUDWINE
(Get full report from official database of BE for JAECQUES LUDWINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAECQUES LUDWINE
Addition kinds of activities for JAECQUES LUDWINE

12319900. Antracietwinning, nec | Anthracite mining, nec
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
35520109. Garnetteringsmachines, textiel | Garnetting machines, textile
38220501. Elektrische warmteverdelingscontroles, modulerende controles | Electric heat proportioning controls, modulating controls
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems
87319900. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec

Werken bij JAECQUES LUDWINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAECQUES LUDWINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAECQUES LUDWINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAECQUES LUDWINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van JAECQUES LUDWINE in sociale netwerken
Look for responds of JAECQUES LUDWINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAECQUES LUDWINE. Laat een reactie achter voor JAECQUES LUDWINE. JAECQUES LUDWINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAECQUES LUDWINE. Leave a respond for JAECQUES LUDWINE. JAECQUES LUDWINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAECQUES LUDWINE op de google maps. Adres en contacten JAECQUES LUDWINE
Location of JAECQUES LUDWINE on the google maps. Address and contacts of JAECQUES LUDWINE

Andere gerelateerde bedrijven als come JAECQUES LUDWINE JAECQUES LUDWINE: MICHEL VANDERHEYDEN | SOENEN | G?tes Ruraux de la Meunerie | FA. GERELLI | TONY VANDEVELDE

Other related companies as JAECQUES LUDWINE: MICHEL VANDERHEYDEN | SOENEN | G?tes Ruraux de la Meunerie | FA. GERELLI | TONY VANDEVELDE

JAECQUES LUDWINE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAECQUES LUDWINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04128631591. Het bedrijf JAECQUES LUDWINE bevindt zich op het adres: Staatsbaan 147; 8610; Kortemark (Handzame). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in JAECQUES LUDWINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAECQUES LUDWINE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAECQUES LUDWINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAECQUES LUDWINE, openstaande posities, locatie van JAECQUES LUDWINE op de kaart.

JAECQUES LUDWINE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAECQUES LUDWINE, company assigned to the tax number BE04128631591. The company JAECQUES LUDWINE is located at the address: Staatsbaan 147; 8610; Kortemark (Handzame). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Home nursing. Products created in JAECQUES LUDWINE were not found.
The main activity of JAECQUES LUDWINE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JAECQUES LUDWINE is not available. You also can look at reviews of JAECQUES LUDWINE, open positions, location of JAECQUES LUDWINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAECQUES LUDWINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAECQUES LUDWINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAECQUES LUDWINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAECQUES LUDWINE, employees, financial statistics.