Bellens-Beneens Verfgroothandel

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Bellens-Beneens Verfgroothandel
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Bellens-Beneens Verfgroothandel

Contactgegevens Bellens-Beneens Verfgroothandel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bellens-Beneens Verfgroothandel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bellens-Beneens Verfgroothandel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 31; 2250; Olen, België

Telefoon (phone): 014 21 51 10 (+32-014 21 51 10) 014 21 51 10 (+32-014 21 51 10)

Fax (fax): 014 23 29 68 (+32-014 23 29 68) 014 23 29 68 (+32-014 23 29 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bellens-Beneens Verfgroothandel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bellens-Beneens Verfgroothandel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bellens-Beneens Verfgroothandel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bellens-Beneens Verfgroothandel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bellens-Beneens Verfgroothandel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bellens-Beneens Verfgroothandel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bellens-Beneens Verfgroothandel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bellens-Beneens Verfgroothandel
Products information Bellens-Beneens Verfgroothandel

BTW identificatienummer (tax): BE04525512695
Ondernemingsnummer: 9628387451
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Painters - Equipment & supplies

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bellens-Beneens Verfgroothandel
(Get full report from official database of BE for Bellens-Beneens Verfgroothandel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bellens-Beneens Verfgroothandel
Addition kinds of activities for Bellens-Beneens Verfgroothandel

359299. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen, nec | Carburetors, pistons, rings, valves, nec
13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
22110100. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
37990100. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
50879912. Upholsterers 'apparatuur en benodigdheden | Upholsterers' equipment and supplies

Werken bij Bellens-Beneens Verfgroothandel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bellens-Beneens Verfgroothandel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bellens-Beneens Verfgroothandel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bellens-Beneens Verfgroothandel. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Bellens-Beneens Verfgroothandel in sociale netwerken
Look for responds of Bellens-Beneens Verfgroothandel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bellens-Beneens Verfgroothandel. Laat een reactie achter voor Bellens-Beneens Verfgroothandel. Bellens-Beneens Verfgroothandel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bellens-Beneens Verfgroothandel. Leave a respond for Bellens-Beneens Verfgroothandel. Bellens-Beneens Verfgroothandel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bellens-Beneens Verfgroothandel op de google maps. Adres en contacten Bellens-Beneens Verfgroothandel
Location of Bellens-Beneens Verfgroothandel on the google maps. Address and contacts of Bellens-Beneens Verfgroothandel

Andere gerelateerde bedrijven als come Bellens-Beneens Verfgroothandel Bellens-Beneens Verfgroothandel: Le Prince NV | NOEL PIERRE & DIDIER | DRUKKERIJ ART & GRAPHICS | ABEKON | TORMAX AUTOMATIC

Other related companies as Bellens-Beneens Verfgroothandel: Le Prince NV | NOEL PIERRE & DIDIER | DRUKKERIJ ART & GRAPHICS | ABEKON | TORMAX AUTOMATIC

Bellens-Beneens Verfgroothandel is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bellens-Beneens Verfgroothandel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04525512695. Het bedrijf Bellens-Beneens Verfgroothandel bevindt zich op het adres: Industrielaan 31; 2250; Olen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Painters - Equipment & supplies.
De hoofdactiviteit van Bellens-Beneens Verfgroothandel is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bellens-Beneens Verfgroothandel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bellens-Beneens Verfgroothandel, openstaande posities, locatie van Bellens-Beneens Verfgroothandel op de kaart.

Bellens-Beneens Verfgroothandel is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bellens-Beneens Verfgroothandel, company assigned to the tax number BE04525512695. The company Bellens-Beneens Verfgroothandel is located at the address: Industrielaan 31; 2250; Olen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Painters - Equipment & supplies.
The main activity of Bellens-Beneens Verfgroothandel is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bellens-Beneens Verfgroothandel is not available. You also can look at reviews of Bellens-Beneens Verfgroothandel, open positions, location of Bellens-Beneens Verfgroothandel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bellens-Beneens Verfgroothandel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bellens-Beneens Verfgroothandel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bellens-Beneens Verfgroothandel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bellens-Beneens Verfgroothandel, employees, financial statistics.