DRUKKERIJ ART & GRAPHICS

Contactgegevens DRUKKERIJ ART & GRAPHICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ ART & GRAPHICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ ART & GRAPHICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDESTRAAT 184; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15755332 (+32-15755332) 15755332 (+32-15755332)

Fax (fax): +32 (4) 545-10-13 +32 (4) 545-10-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ ART & GRAPHICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ ART & GRAPHICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ ART & GRAPHICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ ART & GRAPHICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ ART & GRAPHICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ ART & GRAPHICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ ART & GRAPHICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ ART & GRAPHICS
Products information DRUKKERIJ ART & GRAPHICS

BTW identificatienummer (tax): BE01446868896
Ondernemingsnummer: 4474426269
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Vêtements & Accessoires: Vêtements Publicitaires.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops. Vêtements,chaussures and accessoires Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ ART & GRAPHICS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ ART & GRAPHICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ ART & GRAPHICS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ ART & GRAPHICS

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
20139915. Gerookte vlees, van gekocht vlees | Smoked meats, from purchased meat
20910105. Chowder, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
22410406. gimps | Gimps
23410202. Panties: vrouwen, misses ', kinderen en zuigelingen' | Panties: women's, misses', children's, and infants'
24490000. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft

Werken bij DRUKKERIJ ART & GRAPHICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ ART & GRAPHICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ ART & GRAPHICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ ART & GRAPHICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADREM

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ ART & GRAPHICS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ ART & GRAPHICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ ART & GRAPHICS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ ART & GRAPHICS. DRUKKERIJ ART & GRAPHICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ ART & GRAPHICS. Leave a respond for DRUKKERIJ ART & GRAPHICS. DRUKKERIJ ART & GRAPHICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ ART & GRAPHICS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ ART & GRAPHICS
Location of DRUKKERIJ ART & GRAPHICS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ ART & GRAPHICS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ ART & GRAPHICS DRUKKERIJ ART & GRAPHICS: HAERTS C | JOANNES AENDEKERK | LUDMILLA CZUPPER | JOHAN VANDELANOTTE | Poolbar

Other related companies as DRUKKERIJ ART & GRAPHICS: HAERTS C | JOANNES AENDEKERK | LUDMILLA CZUPPER | JOHAN VANDELANOTTE | Poolbar

DRUKKERIJ ART & GRAPHICS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ ART & GRAPHICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01446868896. Het bedrijf DRUKKERIJ ART & GRAPHICS bevindt zich op het adres: BREDESTRAAT 184; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Vêtements,chaussures and accessoires Gr. Lijst met producten zijn Vêtements & Accessoires: Vêtements Publicitaires..
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ ART & GRAPHICS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ ART & GRAPHICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ ART & GRAPHICS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ ART & GRAPHICS op de kaart.

DRUKKERIJ ART & GRAPHICS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ ART & GRAPHICS, company assigned to the tax number BE01446868896. The company DRUKKERIJ ART & GRAPHICS is located at the address: BREDESTRAAT 184; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Vêtements,chaussures and accessoires Gr. List of products are Vêtements & Accessoires: Vêtements Publicitaires..
The main activity of DRUKKERIJ ART & GRAPHICS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ ART & GRAPHICS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ ART & GRAPHICS, open positions, location of DRUKKERIJ ART & GRAPHICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ ART & GRAPHICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ ART & GRAPHICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ ART & GRAPHICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ ART & GRAPHICS, employees, financial statistics.