NOEL PIERRE & DIDIER

Contactgegevens NOEL PIERRE & DIDIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOEL PIERRE & DIDIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOEL PIERRE & DIDIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAMEAU DE MAURENNE 22BA; 5540; HASTIERE, België

Telefoon (phone): 82644256 (+32-82644256) 82644256 (+32-82644256)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOEL PIERRE & DIDIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOEL PIERRE & DIDIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOEL PIERRE & DIDIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOEL PIERRE & DIDIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOEL PIERRE & DIDIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOEL PIERRE & DIDIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOEL PIERRE & DIDIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOEL PIERRE & DIDIER
Products information NOEL PIERRE & DIDIER

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in NOEL PIERRE & DIDIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOEL PIERRE & DIDIER
(Get full report from official database of BE for NOEL PIERRE & DIDIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOEL PIERRE & DIDIER
Addition kinds of activities for NOEL PIERRE & DIDIER

20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
31110311. Tennissen, leer | Tanneries, leather
35560404. Maltfabrieken | Malt mills
50830306. Oogstmachines en -uitrusting, nec | Harvesting machinery and equipment, nec
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij NOEL PIERRE & DIDIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOEL PIERRE & DIDIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOEL PIERRE & DIDIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOEL PIERRE & DIDIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van NOEL PIERRE & DIDIER in sociale netwerken
Look for responds of NOEL PIERRE & DIDIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOEL PIERRE & DIDIER. Laat een reactie achter voor NOEL PIERRE & DIDIER. NOEL PIERRE & DIDIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOEL PIERRE & DIDIER. Leave a respond for NOEL PIERRE & DIDIER. NOEL PIERRE & DIDIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOEL PIERRE & DIDIER op de google maps. Adres en contacten NOEL PIERRE & DIDIER
Location of NOEL PIERRE & DIDIER on the google maps. Address and contacts of NOEL PIERRE & DIDIER

Andere gerelateerde bedrijven als come NOEL PIERRE & DIDIER NOEL PIERRE & DIDIER: COIFFURE MADDY | GARAGE RIOLI FR?RES | DRUKKERIJ V.T. PAPIER | Herbe Rouge (L') | FRAN?OIS DEWASME

Other related companies as NOEL PIERRE & DIDIER: COIFFURE MADDY | GARAGE RIOLI FR?RES | DRUKKERIJ V.T. PAPIER | Herbe Rouge (L') | FRAN?OIS DEWASME

NOEL PIERRE & DIDIER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOEL PIERRE & DIDIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf NOEL PIERRE & DIDIER bevindt zich op het adres: HAMEAU DE MAURENNE 22BA; 5540; HASTIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in NOEL PIERRE & DIDIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOEL PIERRE & DIDIER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOEL PIERRE & DIDIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOEL PIERRE & DIDIER, openstaande posities, locatie van NOEL PIERRE & DIDIER op de kaart.

NOEL PIERRE & DIDIER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOEL PIERRE & DIDIER, company assigned to the tax number BE02441680908. The company NOEL PIERRE & DIDIER is located at the address: HAMEAU DE MAURENNE 22BA; 5540; HASTIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in NOEL PIERRE & DIDIER were not found.
The main activity of NOEL PIERRE & DIDIER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NOEL PIERRE & DIDIER is not available. You also can look at reviews of NOEL PIERRE & DIDIER, open positions, location of NOEL PIERRE & DIDIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOEL PIERRE & DIDIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOEL PIERRE & DIDIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOEL PIERRE & DIDIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOEL PIERRE & DIDIER, employees, financial statistics.