DRUKKERIJ V.T. PAPIER

Contactgegevens DRUKKERIJ V.T. PAPIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ V.T. PAPIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ V.T. PAPIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTRAAT 208; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16222742 (+32-16222742) 16222742 (+32-16222742)

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ V.T. PAPIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ V.T. PAPIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ V.T. PAPIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ V.T. PAPIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ V.T. PAPIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ V.T. PAPIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ V.T. PAPIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ V.T. PAPIER
Products information DRUKKERIJ V.T. PAPIER

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DRUKKERIJ V.T. PAPIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ V.T. PAPIER
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ V.T. PAPIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ V.T. PAPIER
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ V.T. PAPIER

3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
489999. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
735300. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
25140402. Club kamer meubels, huishouden: metaal | Club room furniture, household: metal
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
35310412. straatstenen | Pavers
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij DRUKKERIJ V.T. PAPIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ V.T. PAPIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ V.T. PAPIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ V.T. PAPIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

 • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

 • Bekister (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren bekister   

 • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

  Regio: HOEVENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

 • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

 • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: LET'SGOOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

 • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Flexijob

  Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ V.T. PAPIER in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ V.T. PAPIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ V.T. PAPIER. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ V.T. PAPIER. DRUKKERIJ V.T. PAPIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ V.T. PAPIER. Leave a respond for DRUKKERIJ V.T. PAPIER. DRUKKERIJ V.T. PAPIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ V.T. PAPIER op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ V.T. PAPIER
Location of DRUKKERIJ V.T. PAPIER on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ V.T. PAPIER

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ V.T. PAPIER DRUKKERIJ V.T. PAPIER: Transfert NV | GILLAIN MARC | Y. BROPHY | PIERRE-TATY KIMBIMBI | R.B. Consult

Other related companies as DRUKKERIJ V.T. PAPIER: Transfert NV | GILLAIN MARC | Y. BROPHY | PIERRE-TATY KIMBIMBI | R.B. Consult

DRUKKERIJ V.T. PAPIER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ V.T. PAPIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf DRUKKERIJ V.T. PAPIER bevindt zich op het adres: DIESTSESTRAAT 208; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ V.T. PAPIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ V.T. PAPIER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ V.T. PAPIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ V.T. PAPIER, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ V.T. PAPIER op de kaart.

DRUKKERIJ V.T. PAPIER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ V.T. PAPIER, company assigned to the tax number BE04719146728. The company DRUKKERIJ V.T. PAPIER is located at the address: DIESTSESTRAAT 208; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ V.T. PAPIER were not found.
The main activity of DRUKKERIJ V.T. PAPIER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ V.T. PAPIER is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ V.T. PAPIER, open positions, location of DRUKKERIJ V.T. PAPIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ V.T. PAPIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ V.T. PAPIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ V.T. PAPIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ V.T. PAPIER, employees, financial statistics.