ARZONI

Contactgegevens ARZONI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARZONI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARZONI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwe Steenweg 6-8; 1731; Asse (Zellik), België

Telefoon (phone): 02 466 09 05 (+32-02 466 09 05) 02 466 09 05 (+32-02 466 09 05)

Fax (fax): 02 466 63 24 (+32-02 466 63 24) 02 466 63 24 (+32-02 466 63 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARZONI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARZONI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARZONI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARZONI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARZONI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARZONI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARZONI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARZONI
Products information ARZONI

BTW identificatienummer (tax): BE08687957763
Ondernemingsnummer: 3730651855
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Clothing - Gentlemen

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARZONI
(Get full report from official database of BE for ARZONI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARZONI
Addition kinds of activities for ARZONI

07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
30890305. Downspouts, kunststoffen | Downspouts, plastics
35559905. Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, enz. | Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, etc.
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
50460200. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment
50850602. Elektrische gereedschappen | Electric tools
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
63510200. Fidelity verzekering | Fidelity insurance

Werken bij ARZONI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARZONI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARZONI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARZONI. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van ARZONI in sociale netwerken
Look for responds of ARZONI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARZONI. Laat een reactie achter voor ARZONI. ARZONI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARZONI. Leave a respond for ARZONI. ARZONI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARZONI op de google maps. Adres en contacten ARZONI
Location of ARZONI on the google maps. Address and contacts of ARZONI

Andere gerelateerde bedrijven als come ARZONI ARZONI: FLP DE LOOF BVBA | METAALWERKEN DE COCK NV | L.G.L. | SCHEEPERS - NULENS | GEERT HOORENS

Other related companies as ARZONI: FLP DE LOOF BVBA | METAALWERKEN DE COCK NV | L.G.L. | SCHEEPERS - NULENS | GEERT HOORENS

ARZONI is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARZONI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08687957763. Het bedrijf ARZONI bevindt zich op het adres: Nieuwe Steenweg 6-8; 1731; Asse (Zellik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Clothing - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van ARZONI is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARZONI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARZONI, openstaande posities, locatie van ARZONI op de kaart.

ARZONI is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARZONI, company assigned to the tax number BE08687957763. The company ARZONI is located at the address: Nieuwe Steenweg 6-8; 1731; Asse (Zellik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Clothing - Gentlemen.
The main activity of ARZONI is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARZONI is not available. You also can look at reviews of ARZONI, open positions, location of ARZONI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARZONI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARZONI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARZONI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARZONI, employees, financial statistics.