A. Dufour Chauffage SPRL

Contactgegevens A. Dufour Chauffage SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Dufour Chauffage SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Dufour Chauffage SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Conseil 37; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 511 12 12; 02 511 79 06 (+32-02 511 12 12; 02 511 79 06) 02 511 12 12; 02 511 79 06 (+32-02 511 12 12; 02 511 79 06)

Fax (fax): 02 512 45 24 (+32-02 512 45 24) 02 512 45 24 (+32-02 512 45 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Dufour Chauffage SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Dufour Chauffage SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Dufour Chauffage SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Dufour Chauffage SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Dufour Chauffage SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Dufour Chauffage SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Dufour Chauffage SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Dufour Chauffage SPRL
Products information A. Dufour Chauffage SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09547088623
Ondernemingsnummer: 7815368652
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating apparatus; Stoves - Retail & Repair; Heating (Central) - Installation; Gas detection; Management & maintenance of technical installations; Gas appliances - Retail & Mainten.; Chimney sweeps; Boiler cleaning

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Dufour Chauffage SPRL
(Get full report from official database of BE for A. Dufour Chauffage SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Dufour Chauffage SPRL
Addition kinds of activities for A. Dufour Chauffage SPRL

20130206. Ham, gerookt: van gekocht vlees | Ham, smoked: from purchased meat
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
28360103. serums | Serums
28690308. Mierenzuur en metaalzouten | Formic acid and metallic salts
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
48130203. Eigen online service netwerken | Proprietary online service networks
51310207. Netto goederen | Net goods
70219901. Slaapzaal, commercieel beheerd | Dormitory, commercially operated
82110300. Openbare elementaire en middelbare scholen | Public elementary and secondary schools

Werken bij A. Dufour Chauffage SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Dufour Chauffage SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Dufour Chauffage SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Dufour Chauffage SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Magazijnier (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

Zoek naar antwoorden van A. Dufour Chauffage SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A. Dufour Chauffage SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Dufour Chauffage SPRL. Laat een reactie achter voor A. Dufour Chauffage SPRL. A. Dufour Chauffage SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Dufour Chauffage SPRL. Leave a respond for A. Dufour Chauffage SPRL. A. Dufour Chauffage SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Dufour Chauffage SPRL op de google maps. Adres en contacten A. Dufour Chauffage SPRL
Location of A. Dufour Chauffage SPRL on the google maps. Address and contacts of A. Dufour Chauffage SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Dufour Chauffage SPRL A. Dufour Chauffage SPRL: GIJMACON NV | OLIVIER HAIR STUDIO | SIEMATIC NAMUR | M.-D. DE JAMBLINNE DE MEUX | HET GROENE HANDJE

Other related companies as A. Dufour Chauffage SPRL: GIJMACON NV | OLIVIER HAIR STUDIO | SIEMATIC NAMUR | M.-D. DE JAMBLINNE DE MEUX | HET GROENE HANDJE

A. Dufour Chauffage SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Dufour Chauffage SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09547088623. Het bedrijf A. Dufour Chauffage SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Conseil 37; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating apparatus; Stoves - Retail & Repair; Heating (Central) - Installation; Gas detection; Management & maintenance of technical installations; Gas appliances - Retail & Mainten.; Chimney sweeps; Boiler cleaning.
De hoofdactiviteit van A. Dufour Chauffage SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Dufour Chauffage SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Dufour Chauffage SPRL, openstaande posities, locatie van A. Dufour Chauffage SPRL op de kaart.

A. Dufour Chauffage SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Dufour Chauffage SPRL, company assigned to the tax number BE09547088623. The company A. Dufour Chauffage SPRL is located at the address: Rue du Conseil 37; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating apparatus; Stoves - Retail & Repair; Heating (Central) - Installation; Gas detection; Management & maintenance of technical installations; Gas appliances - Retail & Mainten.; Chimney sweeps; Boiler cleaning.
The main activity of A. Dufour Chauffage SPRL is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Dufour Chauffage SPRL is not available. You also can look at reviews of A. Dufour Chauffage SPRL, open positions, location of A. Dufour Chauffage SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Dufour Chauffage SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Dufour Chauffage SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Dufour Chauffage SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Dufour Chauffage SPRL, employees, financial statistics.