GIJMACON NV

Contactgegevens GIJMACON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIJMACON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIJMACON NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heikantstraat 19 3670 Meeuwen-Gruitrode - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-85-27-33 32-89-85-27-33

Fax (fax): 32-11-61-02-01 32-11-61-02-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIJMACON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIJMACON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIJMACON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIJMACON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIJMACON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIJMACON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIJMACON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIJMACON NV
Products information GIJMACON NV

BTW identificatienummer (tax): BE07124877929
Ondernemingsnummer: 4976776123
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in GIJMACON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIJMACON NV
(Get full report from official database of BE for GIJMACON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIJMACON NV
Addition kinds of activities for GIJMACON NV

355200. Textielmachines | Textile machinery
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
34290103. Deuropenings- en sluitapparatuur, behalve elektrisch | Door opening and closing devices, except electrical
38290313. Theodolieten | Theodolites
39539904. Pads, inkt en stempelen | Pads, inking and stamping
72990904. Garderobe service, behalve theatrale | Wardrobe service, except theatrical
76239902. Koel reparatie service | Refrigeration repair service

Werken bij GIJMACON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIJMACON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIJMACON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIJMACON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van GIJMACON NV in sociale netwerken
Look for responds of GIJMACON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIJMACON NV. Laat een reactie achter voor GIJMACON NV. GIJMACON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIJMACON NV. Leave a respond for GIJMACON NV. GIJMACON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIJMACON NV op de google maps. Adres en contacten GIJMACON NV
Location of GIJMACON NV on the google maps. Address and contacts of GIJMACON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GIJMACON NV GIJMACON NV: INSTITUUT LA BELLE | COIFFURE CHARLY | Imowel | GUY PAQUAY | LIDL

Other related companies as GIJMACON NV: INSTITUUT LA BELLE | COIFFURE CHARLY | Imowel | GUY PAQUAY | LIDL

GIJMACON NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIJMACON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07124877929. Het bedrijf GIJMACON NV bevindt zich op het adres: Heikantstraat 19 3670 Meeuwen-Gruitrode - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in GIJMACON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIJMACON NV is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIJMACON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIJMACON NV, openstaande posities, locatie van GIJMACON NV op de kaart.

GIJMACON NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIJMACON NV, company assigned to the tax number BE07124877929. The company GIJMACON NV is located at the address: Heikantstraat 19 3670 Meeuwen-Gruitrode - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages, prefabricated. Products created in GIJMACON NV were not found.
The main activity of GIJMACON NV is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GIJMACON NV is not available. You also can look at reviews of GIJMACON NV, open positions, location of GIJMACON NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIJMACON NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIJMACON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIJMACON NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIJMACON NV, employees, financial statistics.