Dobbit Professional Media Group

Contactgegevens Dobbit Professional Media Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dobbit Professional Media Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dobbit Professional Media Group

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 226 Box 2; 8210; Zedelgem, België

Telefoon (phone): 050 24 04 04 (+32-050 24 04 04) 050 24 04 04 (+32-050 24 04 04)

Fax (fax): 050 24 04 45 (+32-050 24 04 45) 050 24 04 45 (+32-050 24 04 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dobbit Professional Media Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dobbit Professional Media Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dobbit Professional Media Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dobbit Professional Media Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dobbit Professional Media Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dobbit Professional Media Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dobbit Professional Media Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dobbit Professional Media Group
Products information Dobbit Professional Media Group

BTW identificatienummer (tax): BE08837371826
Ondernemingsnummer: 7571472167
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Dobbit Professional Media Group zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dobbit Professional Media Group
(Get full report from official database of BE for Dobbit Professional Media Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dobbit Professional Media Group
Addition kinds of activities for Dobbit Professional Media Group

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
227399. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
249914. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
14999909. Greensand mijnbouw | Greensand mining
34439910. Missile silo's en componenten, metalen plaat | Missile silos and components, metal plate
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
38410505. Hemodialyse apparaat | Hemodialysis apparatus
51370404. handtassen | Handbags
51990501. Schildleer | Chamois leather

Werken bij Dobbit Professional Media Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dobbit Professional Media Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dobbit Professional Media Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dobbit Professional Media Group. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van Dobbit Professional Media Group in sociale netwerken
Look for responds of Dobbit Professional Media Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dobbit Professional Media Group. Laat een reactie achter voor Dobbit Professional Media Group. Dobbit Professional Media Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dobbit Professional Media Group. Leave a respond for Dobbit Professional Media Group. Dobbit Professional Media Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dobbit Professional Media Group op de google maps. Adres en contacten Dobbit Professional Media Group
Location of Dobbit Professional Media Group on the google maps. Address and contacts of Dobbit Professional Media Group

Andere gerelateerde bedrijven als come Dobbit Professional Media Group Dobbit Professional Media Group: TUINCENTRUM MENTENS | UITGAVE ANDEL EDITION | Deckers D | Tiers G | CAVERN STUDIOS

Other related companies as Dobbit Professional Media Group: TUINCENTRUM MENTENS | UITGAVE ANDEL EDITION | Deckers D | Tiers G | CAVERN STUDIOS

Dobbit Professional Media Group is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dobbit Professional Media Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08837371826. Het bedrijf Dobbit Professional Media Group bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 226 Box 2; 8210; Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 175,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Producten gemaakt in Dobbit Professional Media Group zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dobbit Professional Media Group is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dobbit Professional Media Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dobbit Professional Media Group, openstaande posities, locatie van Dobbit Professional Media Group op de kaart.

Dobbit Professional Media Group is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dobbit Professional Media Group, company assigned to the tax number BE08837371826. The company Dobbit Professional Media Group is located at the address: Torhoutsesteenweg 226 Box 2; 8210; Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 175,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Products created in Dobbit Professional Media Group were not found.
The main activity of Dobbit Professional Media Group is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dobbit Professional Media Group is not available. You also can look at reviews of Dobbit Professional Media Group, open positions, location of Dobbit Professional Media Group on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dobbit Professional Media Group, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dobbit Professional Media Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dobbit Professional Media Group, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dobbit Professional Media Group, employees, financial statistics.