CAVERN STUDIOS

Contactgegevens CAVERN STUDIOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAVERN STUDIOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAVERN STUDIOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALEISSTRAAT 39; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32383676 32383676

Fax (fax): +32 (58) 373-66-53 +32 (58) 373-66-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAVERN STUDIOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAVERN STUDIOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAVERN STUDIOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAVERN STUDIOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAVERN STUDIOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAVERN STUDIOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAVERN STUDIOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAVERN STUDIOS
Products information CAVERN STUDIOS

BTW identificatienummer (tax): BE06880157470
Ondernemingsnummer: 8877197265
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CAVERN STUDIOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geluidsopnames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAVERN STUDIOS
(Get full report from official database of BE for CAVERN STUDIOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAVERN STUDIOS
Addition kinds of activities for CAVERN STUDIOS

1446. Industrieel zand | Industrial sand
22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
50499907. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
63519901. Beoordelingsverenigingen, borg- en trouwverzekering | Assessment associations, surety and fidelity insurance
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions
82999905. Kookschool | Cooking school

Werken bij CAVERN STUDIOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAVERN STUDIOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAVERN STUDIOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAVERN STUDIOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Belegging administration officer - banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, bankinstelling en dienst online beleggingsplatform te Brussel zijn wij op zoek naar een full-time administration officer met affiniteit of kennis van de beurs-en beleggingsmarkt. * Het openen van rekeningen * Het transfereren van effecten * Overschrijven van gelden * Afsluiten van rekeningen

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van CAVERN STUDIOS in sociale netwerken
Look for responds of CAVERN STUDIOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAVERN STUDIOS. Laat een reactie achter voor CAVERN STUDIOS. CAVERN STUDIOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAVERN STUDIOS. Leave a respond for CAVERN STUDIOS. CAVERN STUDIOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAVERN STUDIOS op de google maps. Adres en contacten CAVERN STUDIOS
Location of CAVERN STUDIOS on the google maps. Address and contacts of CAVERN STUDIOS

Andere gerelateerde bedrijven als come CAVERN STUDIOS CAVERN STUDIOS: Sourdeau bvba | GEMEENTEBESTUUR | PIENS-DE COENE | RONALD DE MOREE | CUISINELLA

Other related companies as CAVERN STUDIOS: Sourdeau bvba | GEMEENTEBESTUUR | PIENS-DE COENE | RONALD DE MOREE | CUISINELLA

CAVERN STUDIOS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAVERN STUDIOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06880157470. Het bedrijf CAVERN STUDIOS bevindt zich op het adres: PALEISSTRAAT 39; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Geluidsopnames. Producten gemaakt in CAVERN STUDIOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAVERN STUDIOS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAVERN STUDIOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAVERN STUDIOS, openstaande posities, locatie van CAVERN STUDIOS op de kaart.

CAVERN STUDIOS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAVERN STUDIOS, company assigned to the tax number BE06880157470. The company CAVERN STUDIOS is located at the address: PALEISSTRAAT 39; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Geluidsopnames. Products created in CAVERN STUDIOS were not found.
The main activity of CAVERN STUDIOS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAVERN STUDIOS is not available. You also can look at reviews of CAVERN STUDIOS, open positions, location of CAVERN STUDIOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAVERN STUDIOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAVERN STUDIOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAVERN STUDIOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAVERN STUDIOS, employees, financial statistics.