UITGAVE ANDEL EDITION

Contactgegevens UITGAVE ANDEL EDITION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITGAVE ANDEL EDITION: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITGAVE ANDEL EDITION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAPROZENLAAN 30; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59703222 (+32-59703222) 59703222 (+32-59703222)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITGAVE ANDEL EDITION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITGAVE ANDEL EDITION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITGAVE ANDEL EDITION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITGAVE ANDEL EDITION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITGAVE ANDEL EDITION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITGAVE ANDEL EDITION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITGAVE ANDEL EDITION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITGAVE ANDEL EDITION
Products information UITGAVE ANDEL EDITION

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in UITGAVE ANDEL EDITION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekenuitgeverijen; Muziekinstrumenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITGAVE ANDEL EDITION
(Get full report from official database of BE for UITGAVE ANDEL EDITION)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITGAVE ANDEL EDITION
Addition kinds of activities for UITGAVE ANDEL EDITION

12410000. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
35629901. Kogellagers en onderdelen | Ball bearings and parts
50930106. Afvalkledij | Waste rags
65539901. Dier begraafplaats operatie | Animal cemetery operation

Werken bij UITGAVE ANDEL EDITION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITGAVE ANDEL EDITION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITGAVE ANDEL EDITION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITGAVE ANDEL EDITION. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van UITGAVE ANDEL EDITION in sociale netwerken
Look for responds of UITGAVE ANDEL EDITION in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITGAVE ANDEL EDITION. Laat een reactie achter voor UITGAVE ANDEL EDITION. UITGAVE ANDEL EDITION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITGAVE ANDEL EDITION. Leave a respond for UITGAVE ANDEL EDITION. UITGAVE ANDEL EDITION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITGAVE ANDEL EDITION op de google maps. Adres en contacten UITGAVE ANDEL EDITION
Location of UITGAVE ANDEL EDITION on the google maps. Address and contacts of UITGAVE ANDEL EDITION

Andere gerelateerde bedrijven als come UITGAVE ANDEL EDITION UITGAVE ANDEL EDITION: Fizaine Color SPRL | BACOB | PEVO NV | HUBERT LABERGER | Ateliers d'Art

Other related companies as UITGAVE ANDEL EDITION: Fizaine Color SPRL | BACOB | PEVO NV | HUBERT LABERGER | Ateliers d'Art

UITGAVE ANDEL EDITION is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITGAVE ANDEL EDITION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf UITGAVE ANDEL EDITION bevindt zich op het adres: KLAPROZENLAAN 30; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekenuitgeverijen; Muziekinstrumenten. Producten gemaakt in UITGAVE ANDEL EDITION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UITGAVE ANDEL EDITION is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITGAVE ANDEL EDITION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITGAVE ANDEL EDITION, openstaande posities, locatie van UITGAVE ANDEL EDITION op de kaart.

UITGAVE ANDEL EDITION is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITGAVE ANDEL EDITION, company assigned to the tax number BE05533233642. The company UITGAVE ANDEL EDITION is located at the address: KLAPROZENLAAN 30; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekenuitgeverijen; Muziekinstrumenten. Products created in UITGAVE ANDEL EDITION were not found.
The main activity of UITGAVE ANDEL EDITION is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UITGAVE ANDEL EDITION is not available. You also can look at reviews of UITGAVE ANDEL EDITION, open positions, location of UITGAVE ANDEL EDITION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITGAVE ANDEL EDITION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITGAVE ANDEL EDITION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITGAVE ANDEL EDITION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITGAVE ANDEL EDITION, employees, financial statistics.