DEDEYNE BOSCH SERVICE

Contactgegevens DEDEYNE BOSCH SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEDEYNE BOSCH SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEDEYNE BOSCH SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTRAAT 74; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50825536 (+32-50825536) 50825536 (+32-50825536)

Fax (fax): +32 (12) 536-57-55 +32 (12) 536-57-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEDEYNE BOSCH SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEDEYNE BOSCH SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEDEYNE BOSCH SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEDEYNE BOSCH SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEDEYNE BOSCH SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEDEYNE BOSCH SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEDEYNE BOSCH SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEDEYNE BOSCH SERVICE
Products information DEDEYNE BOSCH SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE02477111816
Ondernemingsnummer: 5943023681
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Air Conditionné.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Matériel de Télécommunication. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEDEYNE BOSCH SERVICE
(Get full report from official database of BE for DEDEYNE BOSCH SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEDEYNE BOSCH SERVICE
Addition kinds of activities for DEDEYNE BOSCH SERVICE

546199. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
20770102. Veermaaltijd, behalve als diervoeder | Feather meal, except as animal feed
32920601. Carded fiber, asbest | Carded fiber, asbestos
36479904. Mistlampen | Fog lights
51310203. Toetsen | Buttons

Werken bij DEDEYNE BOSCH SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEDEYNE BOSCH SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEDEYNE BOSCH SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEDEYNE BOSCH SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van DEDEYNE BOSCH SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of DEDEYNE BOSCH SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEDEYNE BOSCH SERVICE. Laat een reactie achter voor DEDEYNE BOSCH SERVICE. DEDEYNE BOSCH SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEDEYNE BOSCH SERVICE. Leave a respond for DEDEYNE BOSCH SERVICE. DEDEYNE BOSCH SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEDEYNE BOSCH SERVICE op de google maps. Adres en contacten DEDEYNE BOSCH SERVICE
Location of DEDEYNE BOSCH SERVICE on the google maps. Address and contacts of DEDEYNE BOSCH SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEDEYNE BOSCH SERVICE DEDEYNE BOSCH SERVICE: DECOR CAENEPEEL | LUC VRONINKS | LIMBURGSE BORINGEN NV | Sidover BVBA | LUC BACCAERT

Other related companies as DEDEYNE BOSCH SERVICE: DECOR CAENEPEEL | LUC VRONINKS | LIMBURGSE BORINGEN NV | Sidover BVBA | LUC BACCAERT

DEDEYNE BOSCH SERVICE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEDEYNE BOSCH SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02477111816. Het bedrijf DEDEYNE BOSCH SERVICE bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTRAAT 74; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Matériel de Télécommunication. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Air Conditionné..
De hoofdactiviteit van DEDEYNE BOSCH SERVICE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEDEYNE BOSCH SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEDEYNE BOSCH SERVICE, openstaande posities, locatie van DEDEYNE BOSCH SERVICE op de kaart.

DEDEYNE BOSCH SERVICE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEDEYNE BOSCH SERVICE, company assigned to the tax number BE02477111816. The company DEDEYNE BOSCH SERVICE is located at the address: KORTRIJKSESTRAAT 74; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Matériel de Télécommunication. Entretien and réparations de voitures. List of products are Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Air Conditionné..
The main activity of DEDEYNE BOSCH SERVICE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEDEYNE BOSCH SERVICE is not available. You also can look at reviews of DEDEYNE BOSCH SERVICE, open positions, location of DEDEYNE BOSCH SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEDEYNE BOSCH SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEDEYNE BOSCH SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEDEYNE BOSCH SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEDEYNE BOSCH SERVICE, employees, financial statistics.