Sidover BVBA

Contactgegevens Sidover BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sidover BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sidover BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Szamotulystraat 7; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 65 87 37 (+32-051 65 87 37) 051 65 87 37 (+32-051 65 87 37)

Fax (fax): 051 65 87 37; 051 65 67 07 (+32-051 65 87 37; 051 65 67 07) 051 65 87 37; 051 65 67 07 (+32-051 65 87 37; 051 65 67 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sidover BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sidover BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sidover BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sidover BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sidover BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sidover BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sidover BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sidover BVBA
Products information Sidover BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03727630615
Ondernemingsnummer: 6456359863
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Maintenance works - Industrial; Engineering workshops; Fences

Product categorie (product category): Assembly works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sidover BVBA
(Get full report from official database of BE for Sidover BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sidover BVBA
Addition kinds of activities for Sidover BVBA

20330105. Geurstoffen, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seasonings, tomato: packaged in cans, jars, etc.
26719903. Kunststoffolie, gecoat of gelamineerd voor verpakking | Plastic film, coated or laminated for packaging
35699903. Blastreinigingsapparatuur, stofloos | Blast cleaning equipment, dustless
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
39490514. Trapracks (kleimunten) | Trap racks (clay targets)
87110000. Engineering diensten | Engineering services

Werken bij Sidover BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sidover BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sidover BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sidover BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van Sidover BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sidover BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sidover BVBA. Laat een reactie achter voor Sidover BVBA. Sidover BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sidover BVBA. Leave a respond for Sidover BVBA. Sidover BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sidover BVBA op de google maps. Adres en contacten Sidover BVBA
Location of Sidover BVBA on the google maps. Address and contacts of Sidover BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sidover BVBA Sidover BVBA: P VANDERVECK ETS | R.J.S. CHENEENNE | DIERENHOF DEBRANDERE | SCHMIDT BETON | MAURICE RENOTTE

Other related companies as Sidover BVBA: P VANDERVECK ETS | R.J.S. CHENEENNE | DIERENHOF DEBRANDERE | SCHMIDT BETON | MAURICE RENOTTE

Sidover BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sidover BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03727630615. Het bedrijf Sidover BVBA bevindt zich op het adres: Szamotulystraat 7; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assembly works. Lijst met producten zijn Maintenance works - Industrial; Engineering workshops; Fences.
De hoofdactiviteit van Sidover BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sidover BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sidover BVBA, openstaande posities, locatie van Sidover BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sidover BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sidover BVBA, company assigned to the tax number BE03727630615. The company Sidover BVBA is located at the address: Szamotulystraat 7; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assembly works. List of products are Maintenance works - Industrial; Engineering workshops; Fences.
The main activity of Sidover BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sidover BVBA is not available. You also can look at reviews of Sidover BVBA, open positions, location of Sidover BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sidover BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sidover BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sidover BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sidover BVBA, employees, financial statistics.