MECA-SHOP

Contactgegevens MECA-SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MECA-SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

MECA-SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MARCH? 108; 6940; DURBUY, België

Telefoon (phone): 86210335 (+32-86210335) 86210335 (+32-86210335)

Fax (fax): +32 (56) 459-84-20 +32 (56) 459-84-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MECA-SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MECA-SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MECA-SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MECA-SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MECA-SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MECA-SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MECA-SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MECA-SHOP
Products information MECA-SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE05978729248
Ondernemingsnummer: 2911071777
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MECA-SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MECA-SHOP
(Get full report from official database of BE for MECA-SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor MECA-SHOP
Addition kinds of activities for MECA-SHOP

07230207. Graan frezen; | Grain milling; custom services
17410100. Stichting en muurconstructie | Foundation and retaining wall construction
35650100. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
50920206. Speelkaarten | Playing cards
51490801. Ingeblikte goederen: fruit, groente, zeevruchten, vlees, enz. | Canned goods: fruit, vegetables, seafood, meats, etc.

Werken bij MECA-SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MECA-SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MECA-SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MECA-SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van MECA-SHOP in sociale netwerken
Look for responds of MECA-SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor MECA-SHOP. Laat een reactie achter voor MECA-SHOP. MECA-SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MECA-SHOP. Leave a respond for MECA-SHOP. MECA-SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MECA-SHOP op de google maps. Adres en contacten MECA-SHOP
Location of MECA-SHOP on the google maps. Address and contacts of MECA-SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come MECA-SHOP MECA-SHOP: Denis M | Lejeune J | VANHERREWEGHE V | HUIS JULMITA | H. REGHIF

Other related companies as MECA-SHOP: Denis M | Lejeune J | VANHERREWEGHE V | HUIS JULMITA | H. REGHIF

MECA-SHOP is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MECA-SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05978729248. Het bedrijf MECA-SHOP bevindt zich op het adres: ROUTE DE MARCH? 108; 6940; DURBUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Producten gemaakt in MECA-SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MECA-SHOP is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MECA-SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MECA-SHOP, openstaande posities, locatie van MECA-SHOP op de kaart.

MECA-SHOP is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MECA-SHOP, company assigned to the tax number BE05978729248. The company MECA-SHOP is located at the address: ROUTE DE MARCH? 108; 6940; DURBUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Products created in MECA-SHOP were not found.
The main activity of MECA-SHOP is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MECA-SHOP is not available. You also can look at reviews of MECA-SHOP, open positions, location of MECA-SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MECA-SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MECA-SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MECA-SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MECA-SHOP, employees, financial statistics.