VANHERREWEGHE V

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • VANHERREWEGHE V
Private companiesBusiness Services • VANHERREWEGHE V

Contactgegevens VANHERREWEGHE V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHERREWEGHE V: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHERREWEGHE V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Equerre 33-1; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 0475 70 02 06; 010 45 65 15 (+32-0475 70 02 06; 010 45 65 15) 0475 70 02 06; 010 45 65 15 (+32-0475 70 02 06; 010 45 65 15)

Fax (fax): +32 (50) 517-72-20 +32 (50) 517-72-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHERREWEGHE V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHERREWEGHE V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHERREWEGHE V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHERREWEGHE V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHERREWEGHE V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHERREWEGHE V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHERREWEGHE V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHERREWEGHE V
Products information VANHERREWEGHE V

BTW identificatienummer (tax): BE09302093505
Ondernemingsnummer: 4164611816
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VANHERREWEGHE V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHERREWEGHE V
(Get full report from official database of BE for VANHERREWEGHE V)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHERREWEGHE V
Addition kinds of activities for VANHERREWEGHE V

15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
27520200. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
33540000. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
63710000. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
73730200. System integratie diensten | Systems integration services

Werken bij VANHERREWEGHE V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHERREWEGHE V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHERREWEGHE V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHERREWEGHE V. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van VANHERREWEGHE V in sociale netwerken
Look for responds of VANHERREWEGHE V in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHERREWEGHE V. Laat een reactie achter voor VANHERREWEGHE V. VANHERREWEGHE V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHERREWEGHE V. Leave a respond for VANHERREWEGHE V. VANHERREWEGHE V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHERREWEGHE V op de google maps. Adres en contacten VANHERREWEGHE V
Location of VANHERREWEGHE V on the google maps. Address and contacts of VANHERREWEGHE V

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHERREWEGHE V VANHERREWEGHE V: FLALCOSERVICES SA | Verdonck M-H | BOULANGERIE BODSON | Scoonstijl | Duprezdruk CV

Other related companies as VANHERREWEGHE V: FLALCOSERVICES SA | Verdonck M-H | BOULANGERIE BODSON | Scoonstijl | Duprezdruk CV

VANHERREWEGHE V is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHERREWEGHE V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09302093505. Het bedrijf VANHERREWEGHE V bevindt zich op het adres: Avenue de l'Equerre 33-1; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in VANHERREWEGHE V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANHERREWEGHE V is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHERREWEGHE V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHERREWEGHE V, openstaande posities, locatie van VANHERREWEGHE V op de kaart.

VANHERREWEGHE V is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHERREWEGHE V, company assigned to the tax number BE09302093505. The company VANHERREWEGHE V is located at the address: Avenue de l'Equerre 33-1; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Veterinarians. Products created in VANHERREWEGHE V were not found.
The main activity of VANHERREWEGHE V is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHERREWEGHE V is not available. You also can look at reviews of VANHERREWEGHE V, open positions, location of VANHERREWEGHE V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHERREWEGHE V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHERREWEGHE V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHERREWEGHE V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHERREWEGHE V, employees, financial statistics.