LOKEREN BANDENCENTRALE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • LOKEREN BANDENCENTRALE
Private companiesBusiness Services • LOKEREN BANDENCENTRALE

Contactgegevens LOKEREN BANDENCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOKEREN BANDENCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOKEREN BANDENCENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STERRESTRAAT 231A; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93482194 (+32-93482194) 93482194 (+32-93482194)

Fax (fax): +32 (69) 232-54-40 +32 (69) 232-54-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOKEREN BANDENCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOKEREN BANDENCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOKEREN BANDENCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOKEREN BANDENCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOKEREN BANDENCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOKEREN BANDENCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOKEREN BANDENCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOKEREN BANDENCENTRALE
Products information LOKEREN BANDENCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE01585021972
Ondernemingsnummer: 4716949462
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Pneus.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOKEREN BANDENCENTRALE
(Get full report from official database of BE for LOKEREN BANDENCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOKEREN BANDENCENTRALE
Addition kinds of activities for LOKEREN BANDENCENTRALE

22110302. Vaatdoeken | Dishcloths
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
28249912. Proteinvezels | Protein fibers
35669905. Koppelaars, behalve auto | Torque converters, except auto
39520205. Canvas bord, kunstenaars ' | Canvas board, artists'
44919900. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
57220200. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
73590400. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij LOKEREN BANDENCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOKEREN BANDENCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOKEREN BANDENCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOKEREN BANDENCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vorkliftchauffeur (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden/lossen van vrachtwagens Stickers kleven, strapping, wikkelen,... Aan- en afkoppelen van slangen/pompen/ventielen

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

Zoek naar antwoorden van LOKEREN BANDENCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of LOKEREN BANDENCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOKEREN BANDENCENTRALE. Laat een reactie achter voor LOKEREN BANDENCENTRALE. LOKEREN BANDENCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOKEREN BANDENCENTRALE. Leave a respond for LOKEREN BANDENCENTRALE. LOKEREN BANDENCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOKEREN BANDENCENTRALE op de google maps. Adres en contacten LOKEREN BANDENCENTRALE
Location of LOKEREN BANDENCENTRALE on the google maps. Address and contacts of LOKEREN BANDENCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come LOKEREN BANDENCENTRALE LOKEREN BANDENCENTRALE: HUIS OASE | GODELIEVE VERSTRAETEN | Schiepers D | TENNISHALL BALCAEN | V. HISSEL

Other related companies as LOKEREN BANDENCENTRALE: HUIS OASE | GODELIEVE VERSTRAETEN | Schiepers D | TENNISHALL BALCAEN | V. HISSEL

LOKEREN BANDENCENTRALE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOKEREN BANDENCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585021972. Het bedrijf LOKEREN BANDENCENTRALE bevindt zich op het adres: STERRESTRAAT 231A; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Services: Pneus..
De hoofdactiviteit van LOKEREN BANDENCENTRALE is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOKEREN BANDENCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOKEREN BANDENCENTRALE, openstaande posities, locatie van LOKEREN BANDENCENTRALE op de kaart.

LOKEREN BANDENCENTRALE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOKEREN BANDENCENTRALE, company assigned to the tax number BE01585021972. The company LOKEREN BANDENCENTRALE is located at the address: STERRESTRAAT 231A; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Services: Pneus..
The main activity of LOKEREN BANDENCENTRALE is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOKEREN BANDENCENTRALE is not available. You also can look at reviews of LOKEREN BANDENCENTRALE, open positions, location of LOKEREN BANDENCENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOKEREN BANDENCENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOKEREN BANDENCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOKEREN BANDENCENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOKEREN BANDENCENTRALE, employees, financial statistics.