TENNISHALL BALCAEN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • TENNISHALL BALCAEN
Private companiesBusiness Services • TENNISHALL BALCAEN

Contactgegevens TENNISHALL BALCAEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNISHALL BALCAEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNISHALL BALCAEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE DU TENNIS 25; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24600795 (+32-24600795) 24600795 (+32-24600795)

Fax (fax): +32 (14) 941-62-48 +32 (14) 941-62-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNISHALL BALCAEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNISHALL BALCAEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNISHALL BALCAEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNISHALL BALCAEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNISHALL BALCAEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNISHALL BALCAEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNISHALL BALCAEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNISHALL BALCAEN
Products information TENNISHALL BALCAEN

BTW identificatienummer (tax): BE09002716064
Ondernemingsnummer: 8380615234
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Clubs: Tennis, Squash.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNISHALL BALCAEN
(Get full report from official database of BE for TENNISHALL BALCAEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNISHALL BALCAEN
Addition kinds of activities for TENNISHALL BALCAEN

3452. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
353103. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
781900. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
22599903. Vleeszakken, breien | Meat bagging, knit
35890200. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
35920102. Kleppen, motor | Valves, engine
73590505. Kantoormachine verhuur, behalve computers | Office machine rental, except computers

Werken bij TENNISHALL BALCAEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNISHALL BALCAEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNISHALL BALCAEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNISHALL BALCAEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

 • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

 • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

 • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Jobstudent kapper (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

 • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

 • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: voestalpine Sadef NV

  Type: Vaste Job

  Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

 • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ASSIGN

  Type: Vaste Job

  Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

 • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

  Type: Vaste Job

  Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

 • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: Sleutelbos

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

Zoek naar antwoorden van TENNISHALL BALCAEN in sociale netwerken
Look for responds of TENNISHALL BALCAEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNISHALL BALCAEN. Laat een reactie achter voor TENNISHALL BALCAEN. TENNISHALL BALCAEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNISHALL BALCAEN. Leave a respond for TENNISHALL BALCAEN. TENNISHALL BALCAEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNISHALL BALCAEN op de google maps. Adres en contacten TENNISHALL BALCAEN
Location of TENNISHALL BALCAEN on the google maps. Address and contacts of TENNISHALL BALCAEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNISHALL BALCAEN TENNISHALL BALCAEN: SOFIM SELECT | MAST JO | INSTITUT VIVIANNE | de Coster Emmanuel | KNOHOPACK

Other related companies as TENNISHALL BALCAEN: SOFIM SELECT | MAST JO | INSTITUT VIVIANNE | de Coster Emmanuel | KNOHOPACK

TENNISHALL BALCAEN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNISHALL BALCAEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09002716064. Het bedrijf TENNISHALL BALCAEN bevindt zich op het adres: DR?VE DU TENNIS 25; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis, Squash..
De hoofdactiviteit van TENNISHALL BALCAEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNISHALL BALCAEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNISHALL BALCAEN, openstaande posities, locatie van TENNISHALL BALCAEN op de kaart.

TENNISHALL BALCAEN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNISHALL BALCAEN, company assigned to the tax number BE09002716064. The company TENNISHALL BALCAEN is located at the address: DR?VE DU TENNIS 25; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis, Squash..
The main activity of TENNISHALL BALCAEN is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNISHALL BALCAEN is not available. You also can look at reviews of TENNISHALL BALCAEN, open positions, location of TENNISHALL BALCAEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNISHALL BALCAEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNISHALL BALCAEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNISHALL BALCAEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNISHALL BALCAEN, employees, financial statistics.