AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY
Private companiesMiscellaneous Repair Services • AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY

Contactgegevens AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 4BA; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53837549 (+32-53837549) 53837549 (+32-53837549)

Fax (fax): +32 (51) 382-83-61 +32 (51) 382-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY
Products information AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY

BTW identificatienummer (tax): BE01438079833
Ondernemingsnummer: 5836730957
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Electricité,Systèmes Anti-vol.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY
(Get full report from official database of BE for AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY
Addition kinds of activities for AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY

2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
509102. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
28239902. Sigaretrek, cellulosevezel | Cigarette tow, cellulosic fiber
36630102. Versterkers, RF-vermogen en als | Amplifiers, rf power and if
38420407. Korsetten, chirurgisch | Corsets, surgical
50990205. Pulphout | Pulpwood
82990503. Publieke spreek school | Public speaking school

Werken bij AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Kortrijk - Wevelgem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY. Laat een reactie achter voor AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY. AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY. Leave a respond for AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY. AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY op de google maps. Adres en contacten AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY
Location of AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY on the google maps. Address and contacts of AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY: Beca-Bouw BVBA | ANGELINE SAEYS | MAES GUIDO WIJNEN | JEAN-LUC COIFFURE | Nosud SPRL

Other related companies as AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY: Beca-Bouw BVBA | ANGELINE SAEYS | MAES GUIDO WIJNEN | JEAN-LUC COIFFURE | Nosud SPRL

AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01438079833. Het bedrijf AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 4BA; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Services: Electricité,Systèmes Anti-vol..
De hoofdactiviteit van AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY, openstaande posities, locatie van AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY op de kaart.

AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY, company assigned to the tax number BE01438079833. The company AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY is located at the address: KERKSTRAAT 4BA; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Services: Electricité,Systèmes Anti-vol..
The main activity of AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY is not available. You also can look at reviews of AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY, open positions, location of AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY, employees, financial statistics.