Beca-Bouw BVBA

Contactgegevens Beca-Bouw BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beca-Bouw BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beca-Bouw BVBA

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Kesseldallaan 89  Box 203 3010 Kessel-Lo (Leuven), België

Telefoon (phone): +32 (19) 754-55-84 +32 (19) 754-55-84

Fax (fax): +32 (64) 167-92-27 +32 (64) 167-92-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beca-Bouw BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beca-Bouw BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beca-Bouw BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beca-Bouw BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beca-Bouw BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beca-Bouw BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beca-Bouw BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beca-Bouw BVBA
Products information Beca-Bouw BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03917968750
Ondernemingsnummer: 1422698974
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Beca-Bouw BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beca-Bouw BVBA
(Get full report from official database of BE for Beca-Bouw BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beca-Bouw BVBA
Addition kinds of activities for Beca-Bouw BVBA

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
861102. Groeiersverenigingen | Growers' associations
20910326. Makreel, gezouten | Mackerel, salted
32530101. Emalje tegel, vloer of muur: klei | Enamel tile, floor or wall: clay
37990102. Bootwagens | Boat trailers
44899901. Airboats | Airboats
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
73890101. Kunstenaarsagenten en makelaars | Artists' agents and brokers

Werken bij Beca-Bouw BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beca-Bouw BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beca-Bouw BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beca-Bouw BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Beca-Bouw BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Beca-Bouw BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beca-Bouw BVBA. Laat een reactie achter voor Beca-Bouw BVBA. Beca-Bouw BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beca-Bouw BVBA. Leave a respond for Beca-Bouw BVBA. Beca-Bouw BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beca-Bouw BVBA op de google maps. Adres en contacten Beca-Bouw BVBA
Location of Beca-Bouw BVBA on the google maps. Address and contacts of Beca-Bouw BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Beca-Bouw BVBA Beca-Bouw BVBA: FLDIAPRINT SA | PHOTOGRAVURE BOGAERTS | CARLOS DENDAUW | POL VERSCHEURE | RESEO

Other related companies as Beca-Bouw BVBA: FLDIAPRINT SA | PHOTOGRAVURE BOGAERTS | CARLOS DENDAUW | POL VERSCHEURE | RESEO

Beca-Bouw BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is Beca-Bouw BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917968750. Het bedrijf Beca-Bouw BVBA bevindt zich op het adres: Kesseldallaan 89  Box 203 3010 Kessel-Lo (Leuven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 686,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Beca-Bouw BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beca-Bouw BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beca-Bouw BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beca-Bouw BVBA, openstaande posities, locatie van Beca-Bouw BVBA op de kaart.

Beca-Bouw BVBA is a company, that was registered 2017 in Leuven region, Belgium. Full name of company is Beca-Bouw BVBA, company assigned to the tax number BE03917968750. The company Beca-Bouw BVBA is located at the address: Kesseldallaan 89  Box 203 3010 Kessel-Lo (Leuven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 686,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Beca-Bouw BVBA were not found.
The main activity of Beca-Bouw BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beca-Bouw BVBA is not available. You also can look at reviews of Beca-Bouw BVBA, open positions, location of Beca-Bouw BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beca-Bouw BVBA, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beca-Bouw BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beca-Bouw BVBA, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beca-Bouw BVBA, employees, financial statistics.