HERMANS AFBRAAKWERKEN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • HERMANS AFBRAAKWERKEN
Private companiesMiscellaneous Retail • HERMANS AFBRAAKWERKEN

Contactgegevens HERMANS AFBRAAKWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERMANS AFBRAAKWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERMANS AFBRAAKWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUITINGSTRAAT 25; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22517724 (+32-22517724) 22517724 (+32-22517724)

Fax (fax): +32 (84) 597-63-90 +32 (84) 597-63-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERMANS AFBRAAKWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERMANS AFBRAAKWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERMANS AFBRAAKWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERMANS AFBRAAKWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERMANS AFBRAAKWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERMANS AFBRAAKWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERMANS AFBRAAKWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERMANS AFBRAAKWERKEN
Products information HERMANS AFBRAAKWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE04465911865
Ondernemingsnummer: 9022766113
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERMANS AFBRAAKWERKEN
(Get full report from official database of BE for HERMANS AFBRAAKWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERMANS AFBRAAKWERKEN
Addition kinds of activities for HERMANS AFBRAAKWERKEN

4961. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
355401. Papiervormende machines | Paper forming machines
22840305. Naaigaren | Sewing thread
51220302. antiseptica | Antiseptics
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair

Werken bij HERMANS AFBRAAKWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERMANS AFBRAAKWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERMANS AFBRAAKWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERMANS AFBRAAKWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van HERMANS AFBRAAKWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of HERMANS AFBRAAKWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERMANS AFBRAAKWERKEN. Laat een reactie achter voor HERMANS AFBRAAKWERKEN. HERMANS AFBRAAKWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERMANS AFBRAAKWERKEN. Leave a respond for HERMANS AFBRAAKWERKEN. HERMANS AFBRAAKWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERMANS AFBRAAKWERKEN op de google maps. Adres en contacten HERMANS AFBRAAKWERKEN
Location of HERMANS AFBRAAKWERKEN on the google maps. Address and contacts of HERMANS AFBRAAKWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HERMANS AFBRAAKWERKEN HERMANS AFBRAAKWERKEN: N-Ice Clean NV | PIERRE GUILIN | COORDE DIRK | P.J. BELLEFROID | SOFT CONNECTION

Other related companies as HERMANS AFBRAAKWERKEN: N-Ice Clean NV | PIERRE GUILIN | COORDE DIRK | P.J. BELLEFROID | SOFT CONNECTION

HERMANS AFBRAAKWERKEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERMANS AFBRAAKWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04465911865. Het bedrijf HERMANS AFBRAAKWERKEN bevindt zich op het adres: BUITINGSTRAAT 25; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 244,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van HERMANS AFBRAAKWERKEN is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERMANS AFBRAAKWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERMANS AFBRAAKWERKEN, openstaande posities, locatie van HERMANS AFBRAAKWERKEN op de kaart.

HERMANS AFBRAAKWERKEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERMANS AFBRAAKWERKEN, company assigned to the tax number BE04465911865. The company HERMANS AFBRAAKWERKEN is located at the address: BUITINGSTRAAT 25; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 244,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Démolition..
The main activity of HERMANS AFBRAAKWERKEN is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HERMANS AFBRAAKWERKEN is not available. You also can look at reviews of HERMANS AFBRAAKWERKEN, open positions, location of HERMANS AFBRAAKWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERMANS AFBRAAKWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERMANS AFBRAAKWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERMANS AFBRAAKWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERMANS AFBRAAKWERKEN, employees, financial statistics.