SOFT CONNECTION

Contactgegevens SOFT CONNECTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOFT CONNECTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOFT CONNECTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTPOORTSTRAAT 44B1; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93815080 (+32-93815080) 93815080 (+32-93815080)

Fax (fax): +32 (2) 416-98-58 +32 (2) 416-98-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOFT CONNECTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOFT CONNECTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOFT CONNECTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOFT CONNECTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOFT CONNECTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOFT CONNECTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOFT CONNECTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOFT CONNECTION
Products information SOFT CONNECTION

BTW identificatienummer (tax): BE02710845947
Ondernemingsnummer: 5995483398
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activit茅s: Cours sur Internet, Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Logiciels.

Product categorie (product category): Formation and enseignement. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOFT CONNECTION
(Get full report from official database of BE for SOFT CONNECTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOFT CONNECTION
Addition kinds of activities for SOFT CONNECTION

226200. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
262100. Papieren molens | Paper mills
331503. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
331600. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
51720203. Benzine | Gasoline

Werken bij SOFT CONNECTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOFT CONNECTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOFT CONNECTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOFT CONNECTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Omgevingsambtenaar (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je maakt deel uit van het team dat instaat voor de behandeling van de omgevingsvergunning. Als deskundige realiseer je een efficiënte, doelgerichte en geïntegreerde vergunningsverlening. Je staat in voor de behandeling van vergunningsaanvragen voor het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, het verkavelen van gronden en/of de exploitatie van ingedeelde inrichtingen. Samen met het team bewaak je de goede dienstverlening. Door het onderhouden van interne en externe contacten verzeker je de goede informatiedoorstroming. Samen met 4 collega-omgevingsambtenaren sta je in voor het onderzoek en de opvolging van klachten en zo nodig de handhaving ervan.

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van SOFT CONNECTION in sociale netwerken
Look for responds of SOFT CONNECTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOFT CONNECTION. Laat een reactie achter voor SOFT CONNECTION. SOFT CONNECTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOFT CONNECTION. Leave a respond for SOFT CONNECTION. SOFT CONNECTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOFT CONNECTION op de google maps. Adres en contacten SOFT CONNECTION
Location of SOFT CONNECTION on the google maps. Address and contacts of SOFT CONNECTION

Andere gerelateerde bedrijven als come SOFT CONNECTION SOFT CONNECTION: MARCEL BEHEYDT | CARINE VERSLUYS | Xerox NV | Vanhaeren J | Jumpy Ets

Other related companies as SOFT CONNECTION: MARCEL BEHEYDT | CARINE VERSLUYS | Xerox NV | Vanhaeren J | Jumpy Ets

SOFT CONNECTION is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOFT CONNECTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02710845947. Het bedrijf SOFT CONNECTION bevindt zich op het adres: GENTPOORTSTRAAT 44B1; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 730,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation and enseignement. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Activit茅s: Cours sur Internet, Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Logiciels..
De hoofdactiviteit van SOFT CONNECTION is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOFT CONNECTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOFT CONNECTION, openstaande posities, locatie van SOFT CONNECTION op de kaart.

SOFT CONNECTION is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOFT CONNECTION, company assigned to the tax number BE02710845947. The company SOFT CONNECTION is located at the address: GENTPOORTSTRAAT 44B1; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 730,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation and enseignement. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Activit茅s: Cours sur Internet, Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Logiciels..
The main activity of SOFT CONNECTION is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOFT CONNECTION is not available. You also can look at reviews of SOFT CONNECTION, open positions, location of SOFT CONNECTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOFT CONNECTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOFT CONNECTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOFT CONNECTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOFT CONNECTION, employees, financial statistics.