TYPO MEDIA PUBLISHING

Contactgegevens TYPO MEDIA PUBLISHING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TYPO MEDIA PUBLISHING: address, phone, fax, email, website, opening hours

TYPO MEDIA PUBLISHING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RANSFORT 25; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24104546 (+32-24104546) 24104546 (+32-24104546)

Fax (fax): +32 (83) 757-76-23 +32 (83) 757-76-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TYPO MEDIA PUBLISHING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TYPO MEDIA PUBLISHING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TYPO MEDIA PUBLISHING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TYPO MEDIA PUBLISHING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TYPO MEDIA PUBLISHING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TYPO MEDIA PUBLISHING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TYPO MEDIA PUBLISHING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TYPO MEDIA PUBLISHING
Products information TYPO MEDIA PUBLISHING

BTW identificatienummer (tax): BE05709014892
Ondernemingsnummer: 3654296875
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in TYPO MEDIA PUBLISHING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TYPO MEDIA PUBLISHING
(Get full report from official database of BE for TYPO MEDIA PUBLISHING)

Aanvulling soorten activiteiten voor TYPO MEDIA PUBLISHING
Addition kinds of activities for TYPO MEDIA PUBLISHING

208399. Malt, nec | Malt, nec
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
28120102. Caustic soda, natriumhydroxide | Caustic soda, sodium hydroxide
35199900. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
39619901. Kostuumjuwelen, ex. | Costume jewelry, ex. precious metal and semiprecious stones
56999900. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered

Werken bij TYPO MEDIA PUBLISHING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TYPO MEDIA PUBLISHING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TYPO MEDIA PUBLISHING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TYPO MEDIA PUBLISHING. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • Pizzakoeriers (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PIZZA LOUNGE

    Type: Vaste Job

    Je levert pizza's af bij onze klanten.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

Zoek naar antwoorden van TYPO MEDIA PUBLISHING in sociale netwerken
Look for responds of TYPO MEDIA PUBLISHING in social networks

Lees alle opmerkingen voor TYPO MEDIA PUBLISHING. Laat een reactie achter voor TYPO MEDIA PUBLISHING. TYPO MEDIA PUBLISHING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TYPO MEDIA PUBLISHING. Leave a respond for TYPO MEDIA PUBLISHING. TYPO MEDIA PUBLISHING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TYPO MEDIA PUBLISHING op de google maps. Adres en contacten TYPO MEDIA PUBLISHING
Location of TYPO MEDIA PUBLISHING on the google maps. Address and contacts of TYPO MEDIA PUBLISHING

Andere gerelateerde bedrijven als come TYPO MEDIA PUBLISHING TYPO MEDIA PUBLISHING: MARC DE BAETS | VAN TROYEN-DE WILDE | D. DRORY | ANN VAN HAUTE | MISSOTTEN & FILS

Other related companies as TYPO MEDIA PUBLISHING: MARC DE BAETS | VAN TROYEN-DE WILDE | D. DRORY | ANN VAN HAUTE | MISSOTTEN & FILS

TYPO MEDIA PUBLISHING is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TYPO MEDIA PUBLISHING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05709014892. Het bedrijf TYPO MEDIA PUBLISHING bevindt zich op het adres: RUE RANSFORT 25; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 235,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten. Producten gemaakt in TYPO MEDIA PUBLISHING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TYPO MEDIA PUBLISHING is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TYPO MEDIA PUBLISHING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TYPO MEDIA PUBLISHING, openstaande posities, locatie van TYPO MEDIA PUBLISHING op de kaart.

TYPO MEDIA PUBLISHING is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is TYPO MEDIA PUBLISHING, company assigned to the tax number BE05709014892. The company TYPO MEDIA PUBLISHING is located at the address: RUE RANSFORT 25; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 235,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops; Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten. Products created in TYPO MEDIA PUBLISHING were not found.
The main activity of TYPO MEDIA PUBLISHING is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TYPO MEDIA PUBLISHING is not available. You also can look at reviews of TYPO MEDIA PUBLISHING, open positions, location of TYPO MEDIA PUBLISHING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TYPO MEDIA PUBLISHING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TYPO MEDIA PUBLISHING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TYPO MEDIA PUBLISHING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TYPO MEDIA PUBLISHING, employees, financial statistics.