ANN VAN HAUTE

Contactgegevens ANN VAN HAUTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN VAN HAUTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN VAN HAUTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEMEENTEPLEIN 9; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26570359 (+32-26570359) 26570359 (+32-26570359)

Fax (fax): +32 (87) 239-15-73 +32 (87) 239-15-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN VAN HAUTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN VAN HAUTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN VAN HAUTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN VAN HAUTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN VAN HAUTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN VAN HAUTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN VAN HAUTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN VAN HAUTE
Products information ANN VAN HAUTE

BTW identificatienummer (tax): BE06805999755
Ondernemingsnummer: 4059143066
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 130,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ANN VAN HAUTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN VAN HAUTE
(Get full report from official database of BE for ANN VAN HAUTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN VAN HAUTE
Addition kinds of activities for ANN VAN HAUTE

329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
22580301. Mosquito netting, warp breien | Mosquito netting, warp knit
24990102. Doekspinnen, hout | Clothespins, wood
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
38269903. Chronoscopes | Chronoscopes

Werken bij ANN VAN HAUTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN VAN HAUTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN VAN HAUTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN VAN HAUTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: CALLEWAERT WIM

    Type: Studentenjob

    In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ANN VAN HAUTE in sociale netwerken
Look for responds of ANN VAN HAUTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN VAN HAUTE. Laat een reactie achter voor ANN VAN HAUTE. ANN VAN HAUTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN VAN HAUTE. Leave a respond for ANN VAN HAUTE. ANN VAN HAUTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN VAN HAUTE op de google maps. Adres en contacten ANN VAN HAUTE
Location of ANN VAN HAUTE on the google maps. Address and contacts of ANN VAN HAUTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN VAN HAUTE ANN VAN HAUTE: RAYMAEKERS - VANPARIJS | GARAGE DANIEL | TRIANGLE | LAURENCE DIEU | LLOYDS BANKS PLC

Other related companies as ANN VAN HAUTE: RAYMAEKERS - VANPARIJS | GARAGE DANIEL | TRIANGLE | LAURENCE DIEU | LLOYDS BANKS PLC

ANN VAN HAUTE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN VAN HAUTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805999755. Het bedrijf ANN VAN HAUTE bevindt zich op het adres: GEMEENTEPLEIN 9; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 130,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in ANN VAN HAUTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANN VAN HAUTE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN VAN HAUTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN VAN HAUTE, openstaande posities, locatie van ANN VAN HAUTE op de kaart.

ANN VAN HAUTE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN VAN HAUTE, company assigned to the tax number BE06805999755. The company ANN VAN HAUTE is located at the address: GEMEENTEPLEIN 9; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 130,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pharmaciens. Products created in ANN VAN HAUTE were not found.
The main activity of ANN VAN HAUTE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN VAN HAUTE is not available. You also can look at reviews of ANN VAN HAUTE, open positions, location of ANN VAN HAUTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN VAN HAUTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN VAN HAUTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN VAN HAUTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN VAN HAUTE, employees, financial statistics.