VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.

Contactgegevens VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlaanderenstr 110 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 32.92 25 00 36 32.92 25 00 36

Fax (fax): 32.92 33 25 25 32.92 33 25 25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.
Products information VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.

BTW identificatienummer (tax): BE07747802734
Ondernemingsnummer: 4048431396
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Wines - France

Product categorie (product category): Drinks; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.
Addition kinds of activities for VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.

6111. Federaal en federaal gesponsord krediet | Federal and federally sponsored credit
15420400. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
34840102. Machine pistolen of machine pistool delen, 30 mm. | Machine guns or machine gun parts, 30 mm. and below
34969912. Schappen, gemaakt van aangekochte draad | Shelving, made from purchased wire
50840516. Apparatuur voor gereedschap en matrijzen | Tool and die makers equipment
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment
50849903. Ventilators, industriële | Fans, industrial

Werken bij VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.. Laat een reactie achter voor VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.. VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.. Leave a respond for VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.. VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.
Location of VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.: Primo NV | COIFFURE MARINA | VOYAGES MAIRE-NAMECHE | ?T V. PLOEGSKE | KALTENBACH NV

Other related companies as VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M.: Primo NV | COIFFURE MARINA | VOYAGES MAIRE-NAMECHE | ?T V. PLOEGSKE | KALTENBACH NV

VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07747802734. Het bedrijf VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. bevindt zich op het adres: Vlaanderenstr 110 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drinks; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Wines - France.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M., openstaande posities, locatie van VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. op de kaart.

VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M., company assigned to the tax number BE07747802734. The company VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. is located at the address: Vlaanderenstr 110 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drinks; Food and Related Products. List of products are Wines - France.
The main activity of VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M., open positions, location of VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BUSSCHE MARCEL EN ZONEN M., employees, financial statistics.