?T V. PLOEGSKE

Contactgegevens ?T V. PLOEGSKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T V. PLOEGSKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T V. PLOEGSKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CASTERHOVENSTRAAT 53; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11241081 (+32-11241081) 11241081 (+32-11241081)

Fax (fax): +32 (63) 313-71-60 +32 (63) 313-71-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T V. PLOEGSKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T V. PLOEGSKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T V. PLOEGSKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T V. PLOEGSKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T V. PLOEGSKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T V. PLOEGSKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T V. PLOEGSKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T V. PLOEGSKE
Products information ?T V. PLOEGSKE

BTW identificatienummer (tax): BE01160675048
Ondernemingsnummer: 2146972656
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Clubs: Hand-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T V. PLOEGSKE
(Get full report from official database of BE for ?T V. PLOEGSKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T V. PLOEGSKE
Addition kinds of activities for ?T V. PLOEGSKE

565100. Familie kleding winkels | Family clothing stores
804200. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
32910705. Wielen, slijpen: kunstmatig | Wheels, grinding: artificial
39490602. surfplanken | Surfboards
96510201. Inspectie voor arbeidsnormen en veiligheid, overheid | Inspection for labor standards and safety, government

Werken bij ?T V. PLOEGSKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T V. PLOEGSKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T V. PLOEGSKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T V. PLOEGSKE. Looking for open vacancies in other companies

 • ELECTRICIENS (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

 • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

 • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

 • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

 • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: T-INTERIM HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: BE0876553564

  Type: Vaste Job

  plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

 • Werfleider (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

 • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

Zoek naar antwoorden van ?T V. PLOEGSKE in sociale netwerken
Look for responds of ?T V. PLOEGSKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T V. PLOEGSKE. Laat een reactie achter voor ?T V. PLOEGSKE. ?T V. PLOEGSKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T V. PLOEGSKE. Leave a respond for ?T V. PLOEGSKE. ?T V. PLOEGSKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T V. PLOEGSKE op de google maps. Adres en contacten ?T V. PLOEGSKE
Location of ?T V. PLOEGSKE on the google maps. Address and contacts of ?T V. PLOEGSKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T V. PLOEGSKE ?T V. PLOEGSKE: JEAN-NOEL LAMBLIN | WILLY FREDERICKX | BERNARD DENIS | Verbeek & Zn NV | Management Learning Systems

Other related companies as ?T V. PLOEGSKE: JEAN-NOEL LAMBLIN | WILLY FREDERICKX | BERNARD DENIS | Verbeek & Zn NV | Management Learning Systems

?T V. PLOEGSKE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T V. PLOEGSKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01160675048. Het bedrijf ?T V. PLOEGSKE bevindt zich op het adres: CASTERHOVENSTRAAT 53; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Hand-Ball..
De hoofdactiviteit van ?T V. PLOEGSKE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T V. PLOEGSKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T V. PLOEGSKE, openstaande posities, locatie van ?T V. PLOEGSKE op de kaart.

?T V. PLOEGSKE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T V. PLOEGSKE, company assigned to the tax number BE01160675048. The company ?T V. PLOEGSKE is located at the address: CASTERHOVENSTRAAT 53; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Hand-Ball..
The main activity of ?T V. PLOEGSKE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T V. PLOEGSKE is not available. You also can look at reviews of ?T V. PLOEGSKE, open positions, location of ?T V. PLOEGSKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T V. PLOEGSKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T V. PLOEGSKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T V. PLOEGSKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T V. PLOEGSKE, employees, financial statistics.