Broeckx-Jan & Marleen BVBA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Broeckx-Jan & Marleen BVBA
Private companiesChemicals and Allied Products • Broeckx-Jan & Marleen BVBA

Contactgegevens Broeckx-Jan & Marleen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Broeckx-Jan & Marleen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Broeckx-Jan & Marleen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 63; 2387; Baarle-Hertog, België

Telefoon (phone): 014 69 90 70 (+32-014 69 90 70) 014 69 90 70 (+32-014 69 90 70)

Fax (fax): 014 69 90 70 (+32-014 69 90 70) 014 69 90 70 (+32-014 69 90 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Broeckx-Jan & Marleen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Broeckx-Jan & Marleen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Broeckx-Jan & Marleen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Broeckx-Jan & Marleen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Broeckx-Jan & Marleen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Broeckx-Jan & Marleen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Broeckx-Jan & Marleen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Broeckx-Jan & Marleen BVBA
Products information Broeckx-Jan & Marleen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06490417480
Ondernemingsnummer: 3755645751
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Broeckx-Jan & Marleen BVBA
(Get full report from official database of BE for Broeckx-Jan & Marleen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Broeckx-Jan & Marleen BVBA
Addition kinds of activities for Broeckx-Jan & Marleen BVBA

362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
27590901. Schema's, vervoer: drukwerk, NSK | Schedules, transportation: printing, nsk
28190903. Calciumverbindingen en zouten, anorganisch, nec | Calcium compounds and salts, inorganic, nec
35410504. Tapping machines | Tapping machines
35429919. Schokgolfmetaalvormende machines | Shock wave metal forming machines
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care

Werken bij Broeckx-Jan & Marleen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Broeckx-Jan & Marleen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Broeckx-Jan & Marleen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Broeckx-Jan & Marleen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

Zoek naar antwoorden van Broeckx-Jan & Marleen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Broeckx-Jan & Marleen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Broeckx-Jan & Marleen BVBA. Laat een reactie achter voor Broeckx-Jan & Marleen BVBA. Broeckx-Jan & Marleen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Broeckx-Jan & Marleen BVBA. Leave a respond for Broeckx-Jan & Marleen BVBA. Broeckx-Jan & Marleen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Broeckx-Jan & Marleen BVBA op de google maps. Adres en contacten Broeckx-Jan & Marleen BVBA
Location of Broeckx-Jan & Marleen BVBA on the google maps. Address and contacts of Broeckx-Jan & Marleen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Broeckx-Jan & Marleen BVBA Broeckx-Jan & Marleen BVBA: Body Consult | HUIS FUNCITY | DE MUNTZOEKER | A.M.C. HINTERLAND | Studio Photobel

Other related companies as Broeckx-Jan & Marleen BVBA: Body Consult | HUIS FUNCITY | DE MUNTZOEKER | A.M.C. HINTERLAND | Studio Photobel

Broeckx-Jan & Marleen BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Broeckx-Jan & Marleen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06490417480. Het bedrijf Broeckx-Jan & Marleen BVBA bevindt zich op het adres: Molenstraat 63; 2387; Baarle-Hertog. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 435,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van Broeckx-Jan & Marleen BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Broeckx-Jan & Marleen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Broeckx-Jan & Marleen BVBA, openstaande posities, locatie van Broeckx-Jan & Marleen BVBA op de kaart.

Broeckx-Jan & Marleen BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Broeckx-Jan & Marleen BVBA, company assigned to the tax number BE06490417480. The company Broeckx-Jan & Marleen BVBA is located at the address: Molenstraat 63; 2387; Baarle-Hertog. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 435,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of Broeckx-Jan & Marleen BVBA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Broeckx-Jan & Marleen BVBA is not available. You also can look at reviews of Broeckx-Jan & Marleen BVBA, open positions, location of Broeckx-Jan & Marleen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Broeckx-Jan & Marleen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Broeckx-Jan & Marleen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Broeckx-Jan & Marleen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Broeckx-Jan & Marleen BVBA, employees, financial statistics.