Studio Photobel

Contactgegevens Studio Photobel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studio Photobel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studio Photobel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vanderschrick 3; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 538 20 20 (+32-02 538 20 20) 02 538 20 20 (+32-02 538 20 20)

Fax (fax): 02 537 63 19 (+32-02 537 63 19) 02 537 63 19 (+32-02 537 63 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studio Photobel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studio Photobel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studio Photobel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studio Photobel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studio Photobel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studio Photobel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studio Photobel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studio Photobel
Products information Studio Photobel

BTW identificatienummer (tax): BE01201873779
Ondernemingsnummer: 9823669433
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Studio Photobel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studio Photobel
(Get full report from official database of BE for Studio Photobel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studio Photobel
Addition kinds of activities for Studio Photobel

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
322902. Optisch glas | Optical glass
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
26210702. Omslagpapier | Cover paper
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
50840901. Reinigingsapparatuur, hoge druk, zand of stoom | Cleaning equipment, high pressure, sand or steam
82110302. Openbare gecombineerde elementaire en middelbare school | Public combined elementary and secondary school
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association

Werken bij Studio Photobel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studio Photobel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studio Photobel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studio Photobel. Looking for open vacancies in other companies

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van Studio Photobel in sociale netwerken
Look for responds of Studio Photobel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studio Photobel. Laat een reactie achter voor Studio Photobel. Studio Photobel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studio Photobel. Leave a respond for Studio Photobel. Studio Photobel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studio Photobel op de google maps. Adres en contacten Studio Photobel
Location of Studio Photobel on the google maps. Address and contacts of Studio Photobel

Andere gerelateerde bedrijven als come Studio Photobel Studio Photobel: MAURICE HOUBEN | BERNAERTS RONALD | AAAAABT DEPOORTER G | RAOUL LENDERS | JOSEPH VERHEIJEN

Other related companies as Studio Photobel: MAURICE HOUBEN | BERNAERTS RONALD | AAAAABT DEPOORTER G | RAOUL LENDERS | JOSEPH VERHEIJEN

Studio Photobel is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Studio Photobel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01201873779. Het bedrijf Studio Photobel bevindt zich op het adres: Rue Vanderschrick 3; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 788,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Studio Photobel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studio Photobel is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studio Photobel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studio Photobel, openstaande posities, locatie van Studio Photobel op de kaart.

Studio Photobel is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Studio Photobel, company assigned to the tax number BE01201873779. The company Studio Photobel is located at the address: Rue Vanderschrick 3; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 788,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Photographers. Products created in Studio Photobel were not found.
The main activity of Studio Photobel is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Studio Photobel is not available. You also can look at reviews of Studio Photobel, open positions, location of Studio Photobel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studio Photobel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studio Photobel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studio Photobel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studio Photobel, employees, financial statistics.