MEULENHOF DRIVE-IN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • MEULENHOF DRIVE-IN
Private companiesReal Estate • MEULENHOF DRIVE-IN

Contactgegevens MEULENHOF DRIVE-IN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEULENHOF DRIVE-IN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEULENHOF DRIVE-IN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOPPEMSESTRAAT 3; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50209081 (+32-50209081) 50209081 (+32-50209081)

Fax (fax): +32 (10) 318-24-81 +32 (10) 318-24-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEULENHOF DRIVE-IN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEULENHOF DRIVE-IN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEULENHOF DRIVE-IN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEULENHOF DRIVE-IN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEULENHOF DRIVE-IN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEULENHOF DRIVE-IN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEULENHOF DRIVE-IN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEULENHOF DRIVE-IN
Products information MEULENHOF DRIVE-IN

BTW identificatienummer (tax): BE04490356445
Ondernemingsnummer: 6077606201
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MEULENHOF DRIVE-IN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dranken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEULENHOF DRIVE-IN
(Get full report from official database of BE for MEULENHOF DRIVE-IN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEULENHOF DRIVE-IN
Addition kinds of activities for MEULENHOF DRIVE-IN

2834. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
5049. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
175102. Installatie van ramen en deuren en erectie | Window and door installation and erection
50880101. Boten, niet-recreatief | Boats, non-recreational
58120502. Restaurant, familie: onafhankelijk | Restaurant, family: independent

Werken bij MEULENHOF DRIVE-IN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEULENHOF DRIVE-IN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEULENHOF DRIVE-IN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEULENHOF DRIVE-IN. Looking for open vacancies in other companies

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Preventie Adviseur (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een preventieadviseur Bent u in het bezit van een attest preventieadviseur niveau 2? Administratieve opvolging en verslagen opmaken schrikken jou niet af Heeft u al een eerste werkervaring als preventieadviseur? Dan is dit de job die jij zoekt! Taken: * Werkplekinspecties * Organiseren opleidingen (vakbekwaamheid, EHBO, VCA basisopleiding, VCA leidinggevenden * Attesten goede uitvoering opvolgen * Analyse incidenten/ongevallen * Audit-opvolging * Update ricico-analyses * Stockbeheer * Opvolging kosten materieel : kosten en onderhoud oa. controle facturen * Nacalculatie werven (controle facturen – bonnen – bestellingen) * …

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van MEULENHOF DRIVE-IN in sociale netwerken
Look for responds of MEULENHOF DRIVE-IN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEULENHOF DRIVE-IN. Laat een reactie achter voor MEULENHOF DRIVE-IN. MEULENHOF DRIVE-IN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEULENHOF DRIVE-IN. Leave a respond for MEULENHOF DRIVE-IN. MEULENHOF DRIVE-IN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEULENHOF DRIVE-IN op de google maps. Adres en contacten MEULENHOF DRIVE-IN
Location of MEULENHOF DRIVE-IN on the google maps. Address and contacts of MEULENHOF DRIVE-IN

Andere gerelateerde bedrijven als come MEULENHOF DRIVE-IN MEULENHOF DRIVE-IN: MORIAS INTERIEUR | Watermeulen (De) | Ceti NV | YUUSOOKAN GENT | STUDIO PIERRE D.

Other related companies as MEULENHOF DRIVE-IN: MORIAS INTERIEUR | Watermeulen (De) | Ceti NV | YUUSOOKAN GENT | STUDIO PIERRE D.

MEULENHOF DRIVE-IN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEULENHOF DRIVE-IN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04490356445. Het bedrijf MEULENHOF DRIVE-IN bevindt zich op het adres: LOPPEMSESTRAAT 3; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dranken. Producten gemaakt in MEULENHOF DRIVE-IN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEULENHOF DRIVE-IN is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEULENHOF DRIVE-IN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEULENHOF DRIVE-IN, openstaande posities, locatie van MEULENHOF DRIVE-IN op de kaart.

MEULENHOF DRIVE-IN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEULENHOF DRIVE-IN, company assigned to the tax number BE04490356445. The company MEULENHOF DRIVE-IN is located at the address: LOPPEMSESTRAAT 3; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dranken. Products created in MEULENHOF DRIVE-IN were not found.
The main activity of MEULENHOF DRIVE-IN is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEULENHOF DRIVE-IN is not available. You also can look at reviews of MEULENHOF DRIVE-IN, open positions, location of MEULENHOF DRIVE-IN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEULENHOF DRIVE-IN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEULENHOF DRIVE-IN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEULENHOF DRIVE-IN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEULENHOF DRIVE-IN, employees, financial statistics.