FIRMA VAN DAMME NV

Contactgegevens FIRMA VAN DAMME NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIRMA VAN DAMME NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIRMA VAN DAMME NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maalbeekstr. 4 8790 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-60-30-61 32-56-60-30-61

Fax (fax): 32-56-60-89-73 32-56-60-89-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIRMA VAN DAMME NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIRMA VAN DAMME NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIRMA VAN DAMME NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIRMA VAN DAMME NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIRMA VAN DAMME NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIRMA VAN DAMME NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIRMA VAN DAMME NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIRMA VAN DAMME NV
Products information FIRMA VAN DAMME NV

BTW identificatienummer (tax): BE09166961669
Ondernemingsnummer: 5985046386
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 373,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FIRMA VAN DAMME NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): High-pressure cleaning machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIRMA VAN DAMME NV
(Get full report from official database of BE for FIRMA VAN DAMME NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIRMA VAN DAMME NV
Addition kinds of activities for FIRMA VAN DAMME NV

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
593202. Antiques | Antiques
21319902. Roken tabak | Smoking tobacco
32810204. Urnen, gesneden steen | Urns, cut stone
39490205. Vliegen, vissen: kunstmatig | Flies, fishing: artificial
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard
72190300. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
79991403. Strandstoel en accessoireverhuur | Beach chair and accessory rental

Werken bij FIRMA VAN DAMME NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIRMA VAN DAMME NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIRMA VAN DAMME NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIRMA VAN DAMME NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een jong innoverend bedrijf te Duffel, zijn we op zoek naar gemotiveerde schrijnwerkers. Binnenschrijnwerk: keukens, inbouwkasten, binnendeuren,...

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van FIRMA VAN DAMME NV in sociale netwerken
Look for responds of FIRMA VAN DAMME NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIRMA VAN DAMME NV. Laat een reactie achter voor FIRMA VAN DAMME NV. FIRMA VAN DAMME NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIRMA VAN DAMME NV. Leave a respond for FIRMA VAN DAMME NV. FIRMA VAN DAMME NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIRMA VAN DAMME NV op de google maps. Adres en contacten FIRMA VAN DAMME NV
Location of FIRMA VAN DAMME NV on the google maps. Address and contacts of FIRMA VAN DAMME NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FIRMA VAN DAMME NV FIRMA VAN DAMME NV: SPORTHAL STEUREN AMBACHT | De Backer A | Vergauwen Bétail SPRL | FREDDY SACR? ET FILS | ANNE DESCAMPS

Other related companies as FIRMA VAN DAMME NV: SPORTHAL STEUREN AMBACHT | De Backer A | Vergauwen Bétail SPRL | FREDDY SACR? ET FILS | ANNE DESCAMPS

FIRMA VAN DAMME NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIRMA VAN DAMME NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09166961669. Het bedrijf FIRMA VAN DAMME NV bevindt zich op het adres: Maalbeekstr. 4 8790 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 373,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is High-pressure cleaning machines. Producten gemaakt in FIRMA VAN DAMME NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIRMA VAN DAMME NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIRMA VAN DAMME NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIRMA VAN DAMME NV, openstaande posities, locatie van FIRMA VAN DAMME NV op de kaart.

FIRMA VAN DAMME NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIRMA VAN DAMME NV, company assigned to the tax number BE09166961669. The company FIRMA VAN DAMME NV is located at the address: Maalbeekstr. 4 8790 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 373,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is High-pressure cleaning machines. Products created in FIRMA VAN DAMME NV were not found.
The main activity of FIRMA VAN DAMME NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FIRMA VAN DAMME NV is not available. You also can look at reviews of FIRMA VAN DAMME NV, open positions, location of FIRMA VAN DAMME NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIRMA VAN DAMME NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIRMA VAN DAMME NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIRMA VAN DAMME NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIRMA VAN DAMME NV, employees, financial statistics.