ANNE DESCAMPS

Contactgegevens ANNE DESCAMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE DESCAMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE DESCAMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BACOTTERIE 12; 7760; CELLES, België

Telefoon (phone): 69454159 (+32-69454159) 69454159 (+32-69454159)

Fax (fax): +32 (53) 545-63-58 +32 (53) 545-63-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE DESCAMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE DESCAMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE DESCAMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE DESCAMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE DESCAMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE DESCAMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE DESCAMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE DESCAMPS
Products information ANNE DESCAMPS

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE DESCAMPS
(Get full report from official database of BE for ANNE DESCAMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE DESCAMPS
Addition kinds of activities for ANNE DESCAMPS

20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
22111114. Tentage | Tentage
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
32720324. Wash fundamenten, pre-terrazzo | Wash foundations, precast terrazzo
35820103. Wasmachines, wasgoed: commercieel, incl. | Washing machines, laundry: commercial, incl. coin-operated
51491101. Meel | Flour
78220100. Filmuitwisseling | Film exchange services

Werken bij ANNE DESCAMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE DESCAMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE DESCAMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE DESCAMPS. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van ANNE DESCAMPS in sociale netwerken
Look for responds of ANNE DESCAMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE DESCAMPS. Laat een reactie achter voor ANNE DESCAMPS. ANNE DESCAMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE DESCAMPS. Leave a respond for ANNE DESCAMPS. ANNE DESCAMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE DESCAMPS op de google maps. Adres en contacten ANNE DESCAMPS
Location of ANNE DESCAMPS on the google maps. Address and contacts of ANNE DESCAMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE DESCAMPS ANNE DESCAMPS: ROBERT MEUNIER | COIFFURE SUBLIEM | Belgium Lighting S.A. | CHARLEROI MOTORS | Kri-Soft

Other related companies as ANNE DESCAMPS: ROBERT MEUNIER | COIFFURE SUBLIEM | Belgium Lighting S.A. | CHARLEROI MOTORS | Kri-Soft

ANNE DESCAMPS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE DESCAMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf ANNE DESCAMPS bevindt zich op het adres: BACOTTERIE 12; 7760; CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van ANNE DESCAMPS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE DESCAMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE DESCAMPS, openstaande posities, locatie van ANNE DESCAMPS op de kaart.

ANNE DESCAMPS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE DESCAMPS, company assigned to the tax number BE01018127441. The company ANNE DESCAMPS is located at the address: BACOTTERIE 12; 7760; CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of ANNE DESCAMPS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE DESCAMPS is not available. You also can look at reviews of ANNE DESCAMPS, open positions, location of ANNE DESCAMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE DESCAMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE DESCAMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE DESCAMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE DESCAMPS, employees, financial statistics.