GODELIEVE VAN AVERMAET

Contactgegevens GODELIEVE VAN AVERMAET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODELIEVE VAN AVERMAET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODELIEVE VAN AVERMAET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REINAERTLAAN 72; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37799728 (+32-37799728) 37799728 (+32-37799728)

Fax (fax): +32 (16) 715-11-11 +32 (16) 715-11-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODELIEVE VAN AVERMAET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODELIEVE VAN AVERMAET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODELIEVE VAN AVERMAET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODELIEVE VAN AVERMAET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODELIEVE VAN AVERMAET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODELIEVE VAN AVERMAET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODELIEVE VAN AVERMAET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODELIEVE VAN AVERMAET
Products information GODELIEVE VAN AVERMAET

BTW identificatienummer (tax): BE07710449218
Ondernemingsnummer: 3088226318
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODELIEVE VAN AVERMAET
(Get full report from official database of BE for GODELIEVE VAN AVERMAET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODELIEVE VAN AVERMAET
Addition kinds of activities for GODELIEVE VAN AVERMAET

23910000. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
24529904. Modulaire huizen, geprefabriceerde, hout | Modular homes, prefabricated, wood
36130207. Panelen en distributieplaten, elektrisch | Panelboards and distribution boards, electric
38220201. Damper operators: pneumatisch, thermostatisch, elektrisch | Damper operators: pneumatic, thermostatic, electric
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
59419908. Skateboarding apparatuur | Skateboarding equipment
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij GODELIEVE VAN AVERMAET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODELIEVE VAN AVERMAET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODELIEVE VAN AVERMAET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODELIEVE VAN AVERMAET. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Poetshulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

Zoek naar antwoorden van GODELIEVE VAN AVERMAET in sociale netwerken
Look for responds of GODELIEVE VAN AVERMAET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODELIEVE VAN AVERMAET. Laat een reactie achter voor GODELIEVE VAN AVERMAET. GODELIEVE VAN AVERMAET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODELIEVE VAN AVERMAET. Leave a respond for GODELIEVE VAN AVERMAET. GODELIEVE VAN AVERMAET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODELIEVE VAN AVERMAET op de google maps. Adres en contacten GODELIEVE VAN AVERMAET
Location of GODELIEVE VAN AVERMAET on the google maps. Address and contacts of GODELIEVE VAN AVERMAET

Andere gerelateerde bedrijven als come GODELIEVE VAN AVERMAET GODELIEVE VAN AVERMAET: BBL | NICOLE LAMBERT | HET KUISHUIS | Limburgs Hoorcentrum BVBA | IMMO TROPIC

Other related companies as GODELIEVE VAN AVERMAET: BBL | NICOLE LAMBERT | HET KUISHUIS | Limburgs Hoorcentrum BVBA | IMMO TROPIC

GODELIEVE VAN AVERMAET is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODELIEVE VAN AVERMAET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07710449218. Het bedrijf GODELIEVE VAN AVERMAET bevindt zich op het adres: REINAERTLAAN 72; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van GODELIEVE VAN AVERMAET is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODELIEVE VAN AVERMAET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODELIEVE VAN AVERMAET, openstaande posities, locatie van GODELIEVE VAN AVERMAET op de kaart.

GODELIEVE VAN AVERMAET is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODELIEVE VAN AVERMAET, company assigned to the tax number BE07710449218. The company GODELIEVE VAN AVERMAET is located at the address: REINAERTLAAN 72; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of GODELIEVE VAN AVERMAET is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GODELIEVE VAN AVERMAET is not available. You also can look at reviews of GODELIEVE VAN AVERMAET, open positions, location of GODELIEVE VAN AVERMAET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODELIEVE VAN AVERMAET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODELIEVE VAN AVERMAET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODELIEVE VAN AVERMAET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODELIEVE VAN AVERMAET, employees, financial statistics.