Limburgs Hoorcentrum BVBA

Contactgegevens Limburgs Hoorcentrum BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Limburgs Hoorcentrum BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Limburgs Hoorcentrum BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kolonel Dusartplein 35; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 79 37 (+32-011 22 79 37) 011 22 79 37 (+32-011 22 79 37)

Fax (fax): 011 22 79 37 (+32-011 22 79 37) 011 22 79 37 (+32-011 22 79 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Limburgs Hoorcentrum BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Limburgs Hoorcentrum BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Limburgs Hoorcentrum BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Limburgs Hoorcentrum BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Limburgs Hoorcentrum BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Limburgs Hoorcentrum BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Limburgs Hoorcentrum BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Limburgs Hoorcentrum BVBA
Products information Limburgs Hoorcentrum BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06216308593
Ondernemingsnummer: 9680023193
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Limburgs Hoorcentrum BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Limburgs Hoorcentrum BVBA
(Get full report from official database of BE for Limburgs Hoorcentrum BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Limburgs Hoorcentrum BVBA
Addition kinds of activities for Limburgs Hoorcentrum BVBA

519906. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
609100. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
26790501. Confetti: gemaakt van aangekocht materiaal | Confetti: made from purchased material
33390201. Gouden raffinage (primaire) | Gold refining (primary)
35410106. Boormachines (metalen snijden) | Drilling machine tools (metal cutting)
61419900. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
73530101. Olievelduitrusting, verhuur of leasing | Oil field equipment, rental or leasing
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec

Werken bij Limburgs Hoorcentrum BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Limburgs Hoorcentrum BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Limburgs Hoorcentrum BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Limburgs Hoorcentrum BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

Zoek naar antwoorden van Limburgs Hoorcentrum BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Limburgs Hoorcentrum BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Limburgs Hoorcentrum BVBA. Laat een reactie achter voor Limburgs Hoorcentrum BVBA. Limburgs Hoorcentrum BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Limburgs Hoorcentrum BVBA. Leave a respond for Limburgs Hoorcentrum BVBA. Limburgs Hoorcentrum BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Limburgs Hoorcentrum BVBA op de google maps. Adres en contacten Limburgs Hoorcentrum BVBA
Location of Limburgs Hoorcentrum BVBA on the google maps. Address and contacts of Limburgs Hoorcentrum BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Limburgs Hoorcentrum BVBA Limburgs Hoorcentrum BVBA: Stebo | MOVE ON | Fancy,Hania en Rene | K?RCHER | Coiffure Maggy

Other related companies as Limburgs Hoorcentrum BVBA: Stebo | MOVE ON | Fancy,Hania en Rene | K?RCHER | Coiffure Maggy

Limburgs Hoorcentrum BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Limburgs Hoorcentrum BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216308593. Het bedrijf Limburgs Hoorcentrum BVBA bevindt zich op het adres: Kolonel Dusartplein 35; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 659,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hearing aids. Producten gemaakt in Limburgs Hoorcentrum BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Limburgs Hoorcentrum BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Limburgs Hoorcentrum BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Limburgs Hoorcentrum BVBA, openstaande posities, locatie van Limburgs Hoorcentrum BVBA op de kaart.

Limburgs Hoorcentrum BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Limburgs Hoorcentrum BVBA, company assigned to the tax number BE06216308593. The company Limburgs Hoorcentrum BVBA is located at the address: Kolonel Dusartplein 35; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 659,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hearing aids. Products created in Limburgs Hoorcentrum BVBA were not found.
The main activity of Limburgs Hoorcentrum BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Limburgs Hoorcentrum BVBA is not available. You also can look at reviews of Limburgs Hoorcentrum BVBA, open positions, location of Limburgs Hoorcentrum BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Limburgs Hoorcentrum BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Limburgs Hoorcentrum BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Limburgs Hoorcentrum BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Limburgs Hoorcentrum BVBA, employees, financial statistics.