Knoops-Franco NV

Contactgegevens Knoops-Franco NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Knoops-Franco NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Knoops-Franco NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bijvaerdeweg 50; 3660; Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 089 85 52 75; 0475 26 96 24; 0475 52 89 57; 089 85 52 75 (+32-089 85 52 75; 0475 26 96 24; 0475 52 89 57; 089 85 52 75) 089 85 52 75; 0475 26 96 24; 0475 52 89 57; 089 85 52 75 (+32-089 85 52 75; 0475 26 96 24; 0475 52 89 57; 089 85 52 75)

Fax (fax): 089 85 24 00 (+32-089 85 24 00) 089 85 24 00 (+32-089 85 24 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Knoops-Franco NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Knoops-Franco NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Knoops-Franco NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Knoops-Franco NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Knoops-Franco NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Knoops-Franco NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Knoops-Franco NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Knoops-Franco NV
Products information Knoops-Franco NV

BTW identificatienummer (tax): BE02260406494
Ondernemingsnummer: 6063598632
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Contractors - Sewing; Rubbish removal

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Knoops-Franco NV
(Get full report from official database of BE for Knoops-Franco NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Knoops-Franco NV
Addition kinds of activities for Knoops-Franco NV

0173. Boom noten | Tree nuts
327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
37140115. Gouverneurs, motorvoertuig | Governors, motor vehicle
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
50490102. Apparatuur en benodigdheden van ingenieurs, nec | Engineers' equipment and supplies, nec
50830201. Tuinmachines en -uitrusting, nec | Garden machinery and equipment, nec
50840708. Opnamemateriaal en accessoires | Recording instruments and accessories

Werken bij Knoops-Franco NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Knoops-Franco NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Knoops-Franco NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Knoops-Franco NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten gezocht voor avondwerk regio Zele/Lokeren! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele/Lokeren zijn wij op zoek naar studenten die 's avonds na school vrij zijn om een centje bij te verdienen.

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

Zoek naar antwoorden van Knoops-Franco NV in sociale netwerken
Look for responds of Knoops-Franco NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Knoops-Franco NV. Laat een reactie achter voor Knoops-Franco NV. Knoops-Franco NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Knoops-Franco NV. Leave a respond for Knoops-Franco NV. Knoops-Franco NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Knoops-Franco NV op de google maps. Adres en contacten Knoops-Franco NV
Location of Knoops-Franco NV on the google maps. Address and contacts of Knoops-Franco NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Knoops-Franco NV Knoops-Franco NV: Boekhoudkantoor Vereecken-De Mey & Co VOF | Moortgat A | Geerts | Aalst Travel Buro NV | Craps H

Other related companies as Knoops-Franco NV: Boekhoudkantoor Vereecken-De Mey & Co VOF | Moortgat A | Geerts | Aalst Travel Buro NV | Craps H

Knoops-Franco NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Knoops-Franco NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02260406494. Het bedrijf Knoops-Franco NV bevindt zich op het adres: Bijvaerdeweg 50; 3660; Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 700,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Lijst met producten zijn Contractors - Sewing; Rubbish removal.
De hoofdactiviteit van Knoops-Franco NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Knoops-Franco NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Knoops-Franco NV, openstaande posities, locatie van Knoops-Franco NV op de kaart.

Knoops-Franco NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Knoops-Franco NV, company assigned to the tax number BE02260406494. The company Knoops-Franco NV is located at the address: Bijvaerdeweg 50; 3660; Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 700,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drain pipes Unblocking. List of products are Contractors - Sewing; Rubbish removal.
The main activity of Knoops-Franco NV is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Knoops-Franco NV is not available. You also can look at reviews of Knoops-Franco NV, open positions, location of Knoops-Franco NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Knoops-Franco NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Knoops-Franco NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Knoops-Franco NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Knoops-Franco NV, employees, financial statistics.