Vandorpe BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Vandorpe BVBA
Private companiesTobacco Products • Vandorpe BVBA

Contactgegevens Vandorpe BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandorpe BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandorpe BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ernest Solvynsdreef 12-14; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 226 01 68; 0475 53 34 57 (+32-09 226 01 68; 0475 53 34 57) 09 226 01 68; 0475 53 34 57 (+32-09 226 01 68; 0475 53 34 57)

Fax (fax): 09 227 36 84 (+32-09 227 36 84) 09 227 36 84 (+32-09 227 36 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandorpe BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandorpe BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandorpe BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandorpe BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandorpe BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandorpe BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandorpe BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandorpe BVBA
Products information Vandorpe BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05040222167
Ondernemingsnummer: 3535919189
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Windows

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandorpe BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandorpe BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandorpe BVBA
Addition kinds of activities for Vandorpe BVBA

384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
22111300. Kruiden en andere gekrute textielstoffen, katoen | Crepes and other crinkled texture fabrics, cotton
35650205. Etiketteringsmachines, industrieel | Labeling machines, industrial
36120308. Verlichtingstransformatoren, fluorescerend | Lighting transformers, fluorescent
36410103. Elektroden, koude kathode fluorescentielamp | Electrodes, cold cathode fluorescent lamp
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal
39140302. Bestek, tin | Cutlery, pewter
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
80990200. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services
82110204. School voor voorbereidend hoger onderwijs in Amerika | Preparatory school

Werken bij Vandorpe BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandorpe BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandorpe BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandorpe BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van Vandorpe BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandorpe BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandorpe BVBA. Laat een reactie achter voor Vandorpe BVBA. Vandorpe BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandorpe BVBA. Leave a respond for Vandorpe BVBA. Vandorpe BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandorpe BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandorpe BVBA
Location of Vandorpe BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandorpe BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandorpe BVBA Vandorpe BVBA: MERCELIS METAALCONSTRUCTIES | EUROPEAN BEAUTY CENTER | STEDELIJKE MUZIEKACADEMIE | KRIBBE ?T PAGADDERKE | GREGORY (TISSUS) LIEGE

Other related companies as Vandorpe BVBA: MERCELIS METAALCONSTRUCTIES | EUROPEAN BEAUTY CENTER | STEDELIJKE MUZIEKACADEMIE | KRIBBE ?T PAGADDERKE | GREGORY (TISSUS) LIEGE

Vandorpe BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandorpe BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05040222167. Het bedrijf Vandorpe BVBA bevindt zich op het adres: Ernest Solvynsdreef 12-14; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Windows.
De hoofdactiviteit van Vandorpe BVBA is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandorpe BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandorpe BVBA, openstaande posities, locatie van Vandorpe BVBA op de kaart.

Vandorpe BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandorpe BVBA, company assigned to the tax number BE05040222167. The company Vandorpe BVBA is located at the address: Ernest Solvynsdreef 12-14; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Doors. List of products are Windows.
The main activity of Vandorpe BVBA is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandorpe BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandorpe BVBA, open positions, location of Vandorpe BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandorpe BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandorpe BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandorpe BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandorpe BVBA, employees, financial statistics.