MERCELIS METAALCONSTRUCTIES

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • MERCELIS METAALCONSTRUCTIES
Private companiesTobacco Products • MERCELIS METAALCONSTRUCTIES

Contactgegevens MERCELIS METAALCONSTRUCTIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERCELIS METAALCONSTRUCTIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERCELIS METAALCONSTRUCTIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIEHAL 9; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14617210 (+32-14617210) 14617210 (+32-14617210)

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERCELIS METAALCONSTRUCTIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERCELIS METAALCONSTRUCTIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERCELIS METAALCONSTRUCTIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERCELIS METAALCONSTRUCTIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERCELIS METAALCONSTRUCTIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERCELIS METAALCONSTRUCTIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERCELIS METAALCONSTRUCTIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERCELIS METAALCONSTRUCTIES
Products information MERCELIS METAALCONSTRUCTIES

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MERCELIS METAALCONSTRUCTIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERCELIS METAALCONSTRUCTIES
(Get full report from official database of BE for MERCELIS METAALCONSTRUCTIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERCELIS METAALCONSTRUCTIES
Addition kinds of activities for MERCELIS METAALCONSTRUCTIES

363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
20150703. Konijn, verwerkt: gekookt | Rabbit, processed: cooked
35110203. Stoommachines | Steam engines
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer
62110102. Makelaars, veiligheid | Brokers, security

Werken bij MERCELIS METAALCONSTRUCTIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERCELIS METAALCONSTRUCTIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERCELIS METAALCONSTRUCTIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERCELIS METAALCONSTRUCTIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

Zoek naar antwoorden van MERCELIS METAALCONSTRUCTIES in sociale netwerken
Look for responds of MERCELIS METAALCONSTRUCTIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERCELIS METAALCONSTRUCTIES. Laat een reactie achter voor MERCELIS METAALCONSTRUCTIES. MERCELIS METAALCONSTRUCTIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERCELIS METAALCONSTRUCTIES. Leave a respond for MERCELIS METAALCONSTRUCTIES. MERCELIS METAALCONSTRUCTIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERCELIS METAALCONSTRUCTIES op de google maps. Adres en contacten MERCELIS METAALCONSTRUCTIES
Location of MERCELIS METAALCONSTRUCTIES on the google maps. Address and contacts of MERCELIS METAALCONSTRUCTIES

Andere gerelateerde bedrijven als come MERCELIS METAALCONSTRUCTIES MERCELIS METAALCONSTRUCTIES: Kapsalon Jos Verdonck | COIFFURE MARIE-PIERRE | Palinghuis An & Piet | ERIC BEERNAERT | HAFTANE ASLAN

Other related companies as MERCELIS METAALCONSTRUCTIES: Kapsalon Jos Verdonck | COIFFURE MARIE-PIERRE | Palinghuis An & Piet | ERIC BEERNAERT | HAFTANE ASLAN

MERCELIS METAALCONSTRUCTIES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERCELIS METAALCONSTRUCTIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf MERCELIS METAALCONSTRUCTIES bevindt zich op het adres: BIEHAL 9; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Producten gemaakt in MERCELIS METAALCONSTRUCTIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERCELIS METAALCONSTRUCTIES is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERCELIS METAALCONSTRUCTIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERCELIS METAALCONSTRUCTIES, openstaande posities, locatie van MERCELIS METAALCONSTRUCTIES op de kaart.

MERCELIS METAALCONSTRUCTIES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERCELIS METAALCONSTRUCTIES, company assigned to the tax number BE08569305419. The company MERCELIS METAALCONSTRUCTIES is located at the address: BIEHAL 9; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Products created in MERCELIS METAALCONSTRUCTIES were not found.
The main activity of MERCELIS METAALCONSTRUCTIES is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MERCELIS METAALCONSTRUCTIES is not available. You also can look at reviews of MERCELIS METAALCONSTRUCTIES, open positions, location of MERCELIS METAALCONSTRUCTIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERCELIS METAALCONSTRUCTIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERCELIS METAALCONSTRUCTIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERCELIS METAALCONSTRUCTIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERCELIS METAALCONSTRUCTIES, employees, financial statistics.