HAFTANE ASLAN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • HAFTANE ASLAN
Private companiesTobacco Products • HAFTANE ASLAN

Contactgegevens HAFTANE ASLAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAFTANE ASLAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAFTANE ASLAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LAMBOT 142; 6250; AISEAU-PRESLES, België

Telefoon (phone): 71770192 (+32-71770192) 71770192 (+32-71770192)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAFTANE ASLAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAFTANE ASLAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAFTANE ASLAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAFTANE ASLAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAFTANE ASLAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAFTANE ASLAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAFTANE ASLAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAFTANE ASLAN
Products information HAFTANE ASLAN

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAFTANE ASLAN
(Get full report from official database of BE for HAFTANE ASLAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAFTANE ASLAN
Addition kinds of activities for HAFTANE ASLAN

951100. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
17310104. Installatie van schakelapparaten en aanverwante apparaten | Switchgear and related devices installation
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
42139902. Vervoer van bouwmaterialen | Building materials transport
50399904. Plafondsystemen en producten | Ceiling systems and products

Werken bij HAFTANE ASLAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAFTANE ASLAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAFTANE ASLAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAFTANE ASLAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 tot 30/11| Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat o.a. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... . Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

    Type: Vaste Job

    Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van HAFTANE ASLAN in sociale netwerken
Look for responds of HAFTANE ASLAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAFTANE ASLAN. Laat een reactie achter voor HAFTANE ASLAN. HAFTANE ASLAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAFTANE ASLAN. Leave a respond for HAFTANE ASLAN. HAFTANE ASLAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAFTANE ASLAN op de google maps. Adres en contacten HAFTANE ASLAN
Location of HAFTANE ASLAN on the google maps. Address and contacts of HAFTANE ASLAN

Andere gerelateerde bedrijven als come HAFTANE ASLAN HAFTANE ASLAN: Orthema | Koller Jacqueline | H.T.C. | J. BERNARD | PETERCAM SA-NV

Other related companies as HAFTANE ASLAN: Orthema | Koller Jacqueline | H.T.C. | J. BERNARD | PETERCAM SA-NV

HAFTANE ASLAN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAFTANE ASLAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf HAFTANE ASLAN bevindt zich op het adres: RUE LAMBOT 142; 6250; AISEAU-PRESLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van HAFTANE ASLAN is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAFTANE ASLAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAFTANE ASLAN, openstaande posities, locatie van HAFTANE ASLAN op de kaart.

HAFTANE ASLAN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAFTANE ASLAN, company assigned to the tax number BE02324127197. The company HAFTANE ASLAN is located at the address: RUE LAMBOT 142; 6250; AISEAU-PRESLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of HAFTANE ASLAN is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HAFTANE ASLAN is not available. You also can look at reviews of HAFTANE ASLAN, open positions, location of HAFTANE ASLAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAFTANE ASLAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAFTANE ASLAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAFTANE ASLAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAFTANE ASLAN, employees, financial statistics.